Nie jesteś zalogowany.
własnie obejrzałem wszystkie ep Ichigo 100% (1-12) poprostu anime jest świetne !!! POLECAM. Teraz zabieram sie za sciaganie OVA Ichigo 100%. Napiszcie moze swoje sugestie dotyczące tego tytulu jakie wady zalety ? ; >. Według mnie Anime zajeb..te ; > szkoda ze nie całują sie ; ] i troche głupio sie skończyło ale nie wiem jak w ova bedzie ; >
Też sądze że Ichigo 100% jest świetne (1-12) tylko mogli go skończyć wyborem jakiejś panny, ale nie ważne.
OVA są też spoko, oglądałem 3 ova na 4 (została mi tylko 4 ova z całej seri po znikły po formacie mojego brata:( )
zachęcam do oglądania bo są zrzutowe!
Ichigo 100% jest świetne, choć zgadzem się, że koniec mógłby być inny. Seria OAV są niestety gorsza. Obejrzałbym wreszcie ep 4 ale nie ma napisów.
Wie ktoś ile będzie OAV-ków. Są z sobą nie powiązane i nie wiem, czy to się skończyło, czy nie.
Prosił bym wszystkich ktorzy bedą czytali ten temat by podali tytuły (ost) Anime ktore wam utkwiły w głowie ; >
Soundtracki które utkwiły w głowie to
Tsubasa Chronicle (the best), Suzuka, Naruto, Shuffle a reszta to pojedyncze piosenki z Full metal panic TSR, Onegai Twins i kilka innych
Napiszcie jakie wam soundtracki się podobają to sobie ściągnę!
Heh... a myslałem ze mi sie ten soundtrack podoba... Tsubasa Chronicle jak dla mnie jest najbardziej orginalna i zarąbistą sciezka dzwiekową z Anime :-)...
Suzuka i Naruto osbiscie mi nie wchodzi...
Ale jeszcze lubie Muze Kenji Kawai z GiTS..1 i 2 ki
Nie nieeeewryobie dlaczego w Ichigo 100% nie ma scen gdzie sie całują !! Jak mnie to wkurza obejrzałem własnie OAV - 2 i dalej nic ; / a było tak blisko w tym domku z papieru fuck!! i jeszcze raz FUUUCK!!
ale sie napaliłeś Obejżyj "Kimi ga nozumu eien" powinno ci się spodobać
PS. mi bardzo sie podoba piosenka z outra właśnie w kimi ga nozumu ale z odcinka 02 bo reszta odcinków ma inne zakończenia.
Wiecie co ściągnijcie ją sobie odemnie z serwerka
http://acn.waw.pl/b29/Kimi Ga Nozomu Eien OST 2 - 32 - Rumbling Hearts ~TV Size~.mp3
i powiedzcie czy wam sie podoba
Ta piosenka taka sobie (Kimi Ga Nozomu Eien OST 2 - 32 - Rumbling Hearts ~TV Size~)
Ja poszukuje openinga z Onegai Twins. Jeśli ktoś ma (lub wie skąd ściągnąć) to niech pisze!!!
No Ichigo 100% było super jeszcze nie widziałem wszystkich oavek. taa masz racje brakowało scen z pocałunkami i jakiegos sensownego zakonczenia np. wyboru satsuki czy nishino. bo je najbardziej lubiałem:D to by była moja ulubiona seria anime no gdybym nie oglądnął Ellfen lied. wszystkim o mocnych nerwach polecam ta serie:D
A i jeszcze na maksa denerwuje mnie to że w necie jest tak mało o Ichigo. Mało tapet i strasznie trudno znaleść DVD covers and labels. czy to az tak mało popularne anime?? Ja je wszystkim szczerze polecem
tez mi sie podobalo to anime ova 3 byl calkiem spoko
a z piosenek to polecam tenjue tenge opening i great teacher onizuka ( 2 ending)
Powiem tak.Ostatnio to obejrzałem i jestem mile zaskoczony.
Szczególnie oavki są super.Wg anidb to oavka nr 2 i 4.
A co do anime to jest naprawdę śliczne.Dziewczyny są piękne i fajnie że nie ma żadnej w okularach.
Spoko, spoko napewno będzie kiedyś kontynuacja poniewaz jest to na podstawie mangi, a jak sie nie myle to nawet chba d opolowy nie doszlo (manga liczy 20 +/- tomow)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
To jest jedno z moich ulubionych anime, ale niewiem czy będzie 2 seria ( "Beck" też "doszedł" do połowy mangi, a ponoć drugiej serii nie będzie :/ - tak tu na forum ktoś pisał )
Ale jakby wyszła 2 seria "ichigo 100%", to fajnie by było - to anime polecam każdemu
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-10-06 12:28:49)
Oczami Fana Blog ;]
Dla mnie anime kapitalne ale drugiej serii chyba rzeczywiście nie będzie :/ Szkoda bo w sumie w anime nic się nie wyjaśnia
Tom_21, Touju (czy jakoś tak) chyba miała pingle
"Skazany na zajebistość"
Ale to tylko przez jakis moment... (chyba z 3 epy.)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
W sumie to i tak jej nie lubiałem, najlepsza była Satsuki
"Skazany na zajebistość"