Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Taak, przeglądając ten temat nietrudno zauważyć, ze panuje tam lekki bałagan, tzn. niektóre osoby powtarzają po kilka nawet kilkanaście razy prośbe o 1 tytół zaśmiecając forum, pozatym ogólnie trudno oszacować ile osób wyraziło zainteresowanie daną serią, bo trzeba by przeglądać ileś tam stron żeby to zliczyć......
Stąd sugestia - czy byłoby możliwe zrobić coś takiego, zeby ten temat był w formie ankiety, gdzie dany uzytkownik tylko raz mógłby zagłosować na dany tytół, jednocześnie mógłby też dodawać tam swoje propozycje, jesli ich jeszcze nie ma na liście (tzn technicznie musiałby podać w temacie tą propozycje i modek by musiał dodać do ankiety...to chyba wykonalne)
Wg mnie byłoby to dobre rozwiązanie, co wy na to ?
Zaraz cie zlinczuja za orty to raz. Dwa mogles to napisac w tamtym temacie
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Było już takie coś, jak mnie pamięć nie myli nazywało się to 'poszukiwane napisy], czy coś takiego, zdaje się, że z jakiegoś powodu zostało to usunięte. Pomysł nie jest zły, ale co na to redakcja...
Gdybyście trochę uważniej czytali forum to wiedzielibyście, że jest planowane wprowadz "Whishlist". Chyba nawet ktoś ją teraz testuje.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
~Cain, zależy na co zwracasz uwagę, bo dla mnie 'Whishlist' jest zbędna.;) Ja tam się prosić nie muszę.
Mówię, że pomysł nie jest zły, a skoro spawa jest już w ruchu, to temat można del.:)
Zgadza się. Prowadzone są intensywne prace nad listą... już nie dużo zostało + kosmetyka. Jak już będzie gotowa to (pewnie) wątek z forum poleci w siną dal.
~Cain, zależy na co zwracasz uwagę, bo dla mnie 'Whishlist' jest zbędna. Ja tam się prosić nie muszę.
Ale inni to robią więc zapotrzebowanie jest
~turunks orty
Ostatnio edytowany przez Beavis (2008-01-17 13:24:56)
Zaraz cie zlinczuja za orty to raz
jakie orty przeciez tylko w słowie tytuł jest ort :|
Dwa mogles to napisac w tamtym temacie
niesądze, od tego jest dział Propozycje, a w tamtym temacie wpisuje sie tytuły...
[cytuj]Prowadzone są intensywne prace nad listą... już nie dużo zostało + kosmetyka. Jak już będzie gotowa to (pewnie) wątek z forum poleci w siną dal.
no to sie ciesze, ze ktos juz wpadł na taki pomysł, znaczy sie, jest on dobry . To temat bedzie do kasacji,.....ale tak na marginesie, to w tym dziale jest pełno tematów, których wogle tu nie powinno byc (np. pytanie kiedy wyjdą napisy do danego anime -_-), albo ich ważność wygasła,...więc sorki Panowie, nie ma co gadac o porządku, tylko go wprowadzić w życie !
Ja bym bardzo chciał [ittaku-subs]Yatterman_Episode_01. żeby ktoś to anime tłumaczył
Pozdrawiam.
Strony 1