#1 2008-01-17 16:22:51

Czolgi
Użytkownik

No strona Anime ! & prosba do Adminow !

Witam serdecznie , jestem glownym zalozycielem Strony Animebrat.pl ktora za jakis czas ujawni sie w necie.
Chcialbym prosic animesub.info o wspolprace , z mysla ze obydwie strony wyjda na tym dobrze.

Lubisz pisac newsy ? , chcialbys napisac wlasna recenzje o twoim ulubionym Anime czy Mangi ?
Znasz sie na grafice , chcialbys byc moderatorem , jestes godny zaufania ? zapraszam ...
Jezeli animesub.info jest zainteresowane , i kazdy kto by chcial ! prosze o kontakt ! ....
Kontakt :
czolgi@animebrat.pl
GG: 6783217
Prosze nie usuwac tematu ze wzgledu ze to nie Reklama tylko prosba , nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat wiec Przepraszam za klopot.

ファンのファンのために

#2 2008-01-17 16:30:16

DevilDrom
Użytkownik

Odp: No strona Anime ! & prosba do Adminow !

czolgi napisał:

Lubisz pisac newsy ? , chcialbys napisac wlasna recenzje o twoim ulubionym Anime czy Mangi ?

To pewnie już piszesz recenzje na jakimś portalu jezor A jeśli nie, to większa szansa, że zdecydujesz się na jakąś pewniejszą, już istniejącą stronę... A jeśli nie, to może świadczyć, że nie nadajesz się do tego typu rzeczy xD

czolgi napisał:

chcialbys byc moderatorem , jestes godny zaufania ? zapraszam ...

Mogę być moderatorem xD Ale uprzedzam, jestem leniwy ^^" I mogę nawet mieć opka, lub adminka na waszym kanale irc, jeśli takowy zamierzacie otworzyć, a jeśli nie, to mogę wam założyć szpan hehe

BTW: Jakie znaczenie ma adres stronki? ;> (tak z ciekawości)
BTW 2: Raczej dzieżko będzie się wam wybić spośród już istniejących stron o podobnej tematyce, oj bardzo trudno oczkod

Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2008-01-17 16:34:39)

#3 2008-01-17 16:42:13

rexo
Użytkownik

~czolgi

Informacje podstawowe

data rejestracji:    2008-01-17
ostatnio widziany(a):    2008-01-17 15:38

Aktywność na forum

ilość wysłanych postów:    1 (wyszukaj)

LOL smile_big

Ostatnio edytowany przez rexo (2008-01-17 16:42:34)

#4 2008-01-17 16:42:36

Czolgi
Użytkownik

Strona nie bedzie o jednej tematyce , jak zauwazyles na wszystkich stronach jest jedna recenzja jakiegos moderatora czy admina, u mnie bedzie calkiem odwrotnie , kazdy pod anime bedzie mogl napisac swoja recenzje.
Dodatkowo z zadnej z tych stron nie znalazlem w Forum Download '' Rapid ''.
Sa jedynie odzielne Fora , ale nie strony , w animebrat.pl bedzie to i to , oczkod

ファンのファンのために

#5 2008-01-17 16:43:17

Czolgi
Użytkownik

~rexo  to ze sie dopiero zalogowalem nie znaczy ze nie kozystalem a animesub.info ;o

ファンのファンのために

#6 2008-01-17 16:46:03

Isao
Użytkownik

hmm tylko u mnie widnieje coś takiego :

[cytuj]animebrat.pl

Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW.
Zapraszamy wkrótce.
Domena jest utrzymywana na serwerach:
nazwa.pl
[/quote]

#7 2008-01-17 16:47:41

Czolgi
Użytkownik

strona jest nadal w budowie .
domena i server w gotowosci...
jak napisalem za jakis czas ujawni sie w necie..... O_o

ファンのファンのために

#8 2008-01-17 16:48:26

ziom6270
Użytkownik

no im więcej takich stronek tym anime w Polsce będzie bardziej rozreklamowane, tylko fani anime na tym skorzystają

#9 2008-01-17 16:54:20

marcin2
Użytkownik

czolgi napisał:

Chcialbym prosic animesub.info o wspolprace , z mysla ze obydwie strony wyjda na tym dobrze

Więc jak wg. ciebie ANSI na tym skorzysta?

#10 2008-01-17 17:02:36

DevilDrom
Użytkownik

czolgi napisał:

Strona nie bedzie o jednej tematyce , jak zauwazyles na wszystkich stronach jest jedna recenzja jakiegos moderatora czy admina, u mnie bedzie calkiem odwrotnie , kazdy pod anime bedzie mogl napisac swoja recenzje.

Już widzę tą lawinę recenzji pisanych przez analfabetów, albo przedszkolaków jezor

czolgi napisał:

Dodatkowo z zadnej z tych stron nie znalazlem w Forum Download '' Rapid ''.
Sa jedynie odzielne Fora , ale nie strony , w animebrat.pl bedzie to i to , oczkod

Wow, rapid! To ja już wole stare poczciwe MU los

#11 2008-01-17 17:04:36

Czolgi
Użytkownik

w Mu wydaje mi sie ze sa cholerne kolejki O_o i slaby transfer leci , '' user 7 mega ''

ファンのファンのために

#12 2008-01-17 17:07:04

DevilDrom
Użytkownik

czolgi napisał:

w Mu wydaje mi sie ze sa cholerne kolejki O_o i slaby transfer leci , '' user 7 mega ''

Na pewno łatwiej coś ściągnąć z MU niż z rapida... a na transfer nie narzekam, chyba porównywalny oczkod

Ale nie twierdzę, że MU jest wspaniałe, a jedynie że z dwojga złego, to MU jest lepsze madrala

Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2008-01-17 17:07:37)

#13 2008-01-17 17:09:10

Czolgi
Użytkownik

pozatym nie mowie ze tylko z Rapid O_o , rapid itp. ......

ファンのファンのために

#14 2008-01-17 17:50:26

malkor
Użytkownik

DevilDrom napisał:
czolgi napisał:

Na pewno łatwiej coś ściągnąć z MU niż z rapida... a na transfer nie narzekam, chyba porównywalny oczkod

Ale nie twierdzę, że MU jest wspaniałe, a jedynie że z dwojga złego, to MU jest lepsze madrala

Jak dla mnie MU jest do rzyci... a z rapida to wrzucam linki do USDownloader_RS w połączeniu z autoconectem ściągam cały czas maksymalną przepustowością łącza. Rapid rządzi i tyle.

Ps. Do autora tematu. Co według ciebie zyska ANSI z współpracy z twoją stronką?

Ostatnio edytowany przez malkor (2008-01-17 17:52:09)

#15 2008-01-17 18:07:55

Rekid
Użytkownik

eee tam zainwestuj w p2m i wspomagaj to rapidem i MU.

Co do stronki jak bedzie to sie zobaczy i podejmie decyzje.

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#16 2008-01-17 19:11:46

fillip75
Użytkownik

Wielu tu już widziałem "naćpanych" fanów, ale ten to przebił wszystkich. Do tej pory spotykaliśmy "prośby" o nawiązanie współpracy dopiero wówczas, jak już mogliśmy podejrzeć to... "wielkopomne" dzieło. A tutaj? Brak stronki smile_big To się nazywa ZACHĘTA :p PRAWDZIWA REKLAMA W STYLU TYCH CO CHODZĄ DO SKLEPÓW DLA IDIOTÓW (czyt. MEDIAMARKT, najdroższym miejscem na kupno kompa) No i ta aktywność ~czolgi na ANSI wprost imponująca. Widać ma w "wielkim" poważaniu ANSI skoro dopiero dzisiaj podjął odważną decyzję zarejestrowania się oczkod A może miał już tutaj BANA lub nawet dwa BANANY smile_big Ot, takie urozmaicenie. Człowiekowi od razu humorek w ten dżdżysty zimowy dzionek się poprawił ;P

Jak już wcześniej pisałem frajerów nie poszukujcie tutaj. Jak chcecie, by ktoś za was odwalał robotę, to poszukajcie ich wśród WOŚP lub innej organizacji "charytatywnej" deprecha

Ostatnio edytowany przez fillip75 (2008-01-17 19:14:38)

#17 2008-01-17 19:35:28

Czolgi
Użytkownik

sam jestes nacpany O_o na dodatek frajer to z ciebie jest .. . spytalem z prosba normalnie jak cywylizowany czlowiek , pozatym watpie ze taki koles jak ty moze byc Adminem bo naprawde zal mi ciebie po tym co przeczytalem...

ファンのファンのために

#18 2008-01-17 19:39:22

Zjadacz
Użytkownik

czolgi napisał:

sam jestes nacpany O_o na dodatek frajer to z ciebie jest .. . spytalem z prosba normalnie jak cywylizowany czlowiek , pozatym watpie ze taki koles jak ty moze byc Adminem bo naprawde zal mi ciebie po tym co przeczytalem...

Nie sugeruj się Filipem, tak jak to robią ci, którzy już trochę na tym forum siedzą. Raczej nie warto.

"Skazany na zajebistość"

#19 2008-01-17 19:41:05

Czolgi
Użytkownik

pewnie masz racje smile_big ...

ファンのファンのために

#20 2008-01-17 19:58:25

Hybrid
Użytkownik

Do anime idealnie nadaje sie p2m, żaden rapid ani MU nie są w stanie ani tak szybko wysyłać ani tak szybko uploadować ani w ogole w niczym nie są lepsze.
To tak na dobry początek.
Po drugie mnie interesuje jedynie najlepsze jakości odcinki, bez tego to szkoda zachodu. Może zwykli userzy będą chcieli hardsuby ale więcej użytkowników zdobędziesz jak będziesz miał jakieś perełki.
Po trzecie, napisz sam pare recenzji i zaprezentuj żeby ci ludzie nie mówili że ci słoma z butów wychodzi albo masz słomiany zapał.
Po czwarte, jak będziesz miał już coś to dopiero możesz się chwalić że coś robisz. Nie widać efektów - nie ma poparcia.
5. Nie wymagaj na swojej stronie rejestracji do oglądania postów, recenzji. Jeśli chcesz żeby ktoś sie rejestrował żeby ściągać to tego też raczej nie proponuje. A jeśli już musisz to musi być widoczny spis tego co się da ściągnąć.
itp. itd.

Stopka forum

© Animesub.info 2024