Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
a nie masz zamiaru skusić się na plikusia ?
Nieograniczona wielkość pliku (przynajmniej teoretycznie xD - wszystko zależy od tego jak duże mają serwery xD)
Pobiera i wysyła maxem łącza i nie usuwają plików
Ale nadal się nie dowiedzieliśmy co ANSI na tym skorzysta ??? Powiesz wreszcie czy nie ???
Takie informacje to tylko na gg albo przez email. O_o i tylko osoby uprawnione '' czyli jakis Admin '' O_o
ファンのファンのために
Takie informacje to tylko na gg albo przez email. O_o i tylko osoby uprawnione '' czyli jakis Admin '' O_o
Ale my tu nie mamy tajemnic (bzdura, ale jak ładnie brzmi! także mów śmiało - jakie będą te korzyści dla ANSI. Jak się wreszcie dowiem, to może z radości mi kaszel przejdzie, albo może (daj Boże!) nos się udrożni. Bring it on.
0_o To jak 0_o doczekamy się 0_o jakiś 0_o konkretów 0_o czy może 0_o jednak rezygnujesz 0_o z ANSI 0_o 0_o 0_o?
Edit:
Z drugiej strony postaw piwo i masz moje poparcie
Ostatnio edytowany przez malkor (2008-01-17 22:54:25)
co ty z tym plikusiem tak wyskakujesz he ??
poczytaj komentarze wcześniejsze a zrozumiesz :/
Ech :/
Btw. Jestem ciekaw tych "korzysci" dla ANSI
Jak każdy, ale to jest owiane mroczną tajemnicą
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2008-01-17 23:29:14)
Ciekawe czy ta tajemnica ujrzy kiedyś światło dzienne Aczkolwiek wątpię żeby to były jakieś super korzyści
Hej ~czolgi, patrz i ucz się klikaj tutaj Potrafisz zrobić coś lepszego? Nie? No to nie zawracaj d...
Hej ~czolgi, patrz i ucz się klikaj tutaj Potrafisz zrobić coś lepszego? Nie? No to nie zawracaj d...
To najmądrzejszy post, jaki kiedykolwiek czytałem. Naprawdę.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-01-17 23:49:52)
"Skazany na zajebistość"
http://www.fansub.tv/ ;o na tej stronie nie ma nic ciekawego po za Anime w tv , nie mowiac juz o wygladzie ktory jest banalny , Dodane pare ramek i nic wiecej ;//. Strona musi miec tez swoj wyglad....
Pozatym nigdy nie lubilem ogladac online Anime ... i dlatego jest takie moje podsumowanie...
----
Po nie ktorych postach czuje sie jak na netwars.pl/Forum ;o
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2008-01-18 00:05:57)
ファンのファンのために
Eh, nie rozumiem czego niektórzy podchodzą do tego z takim oburzeniem, srsly. Gość chce dobrze, zrobić coś dla anime i mangi, ma zamiar założyć stronkę i prosi o pomoc, a w odezwie staje się pośmiewiskiem i rozrywką dla innych. Nie rozumiem co w tym takiego zabawnego, poza tym gdzie dobre maniery? jeżeli ktoś się trudzi i podchodzi do tego z powagą to chyba należy mu się taka sama postawa. Jeżeli komuś to nie pasuje to powinien po prostu go zignorować, bo tyle ostatnio mówi się o wolności w Polsce.
Strony Poprzednia 1 2