Nie jesteś zalogowany.
W poniedzialek (21.01.08) o godz. 22:45 na CANAL+, zostanie wyemitowany program ANIMANIA.
Tak zostal on opisany na Interii
"Anime, czyli japońskie filmy animowane wzorowane na komiksach, zawładnęły umysłami młodych ludzi na całym świecie. Stały się nie tylko hobby, ale często sposobem na życie i wyrażanie siebie. Fani poświęcają czas na oglądanie filmów i gry komputerowe, a pieniądze na zdobywanie lub szycie kostiumów bohaterów. "Animania" przedstawia środowisko anime w Stanach Zjednoczonych, próbuje też określić wpływ anime na przyszłość kultury masowej. Twórcy filmu rozmawiają z nastolatkami i ich rodzicami."
POZDRO:)
Szkoda że nie na TVN...
Kurcze, nie mam Canal+ :/ Może ktoś mógłby nagrać na kompa ten program i później go udostępnić.
"Skazany na zajebistość"
niech ktoś nagra i udostępni :)
Proponowałbym abyś to nagrał jeśli możesz, chętnie bym sie z tobą na coś zamienił.
Bardzo mnie ciekawi te Amerykańskie środowisko, choć prawdę mówiąc to i w polskim nie jestem za bardzo.:P
j/w
Moze zjawi się św. Mikołaj, ale aktualnie jest na bezrobociu hehe
Ja mam na lewo canal+ ,więc sobię obejrze.Nie sądze ,żeby fuilm był jakiś super jak otaku no video czy jakoś tak.
Link mi nie działa!![deprecha]
ACP padło. Musisz poczekać aż wstanie.
qrde też nie mam CANAL+ :/. PLZ niech ktoś to nagra i wrzuci na jakis serwer....
Przyłączam się do proźby. Też bym sobie z checią zobaczył ten program ale nie mam canal+
Szkoda że nie na TVN...
Hrhrhrhrhrhr... TVN robi najlepsze reportaże - jako jedyni robią reportaże-komediowe !
Mam canal+ ale nie mam karty telewizyjnej JaK uda mi się od kogoś pożyczyć to zgram to na kompa.
Ja też sie do prośby przyłączam, jeżeli ktoś może to onegai shimasu
Mam kompa, kartę tv... tylko jaki program do odkodowania tego potrzeba? Jakoś wcześniej mnie to nie kusiło, ale w poniedziałek, chyba spytam znajomego, bo coś mi o tym napomknął
Jak na razie dowiedziałem się, że mam zbyt nową kartę tv i moretv nie pojedzie. Przy ściąganiu borgtv cosik mi się komp zawiesił. Jutro sobie poszperam, bo nie mam zamiaru dzisiaj reanimować kompa
Mam kartę WinFast TV2000 XP Expert (chipset: Conexant CX2388X series) - jak ktoś wie jaki program z nią współpracuje to prosiłbym o linka. Wówczas nagram ten program
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2008-01-20 01:37:58)
i co? nagra ktos? koniecznie trza to obejrzec;-)