Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
ja mogę nagrać ale dopiero jak będzie powtórka 26 czyli w sobote i wrzuce to na torrenta. Nie mogę nagrać we wtorek jak będzie pierwsza emisja tego programu bo będę w szkole i w piątek dopiero wróce do domu, ale jak chcecie poczekać to nagram to dla was w sobote
A nie masz możliwości zaprogramowania nagrywania? Ja tak robię, jak coś ciekawego ma być.
mam możliwość ale ja mam dekoder bez dysku, jak chcem coś nagrać to podłączam laptopa do dekodera i mogę nagrywać i oglądać TV na lapie, ale jak napisałem wcześniej w tygodniu nie będzie mnie w domu ponieważ jutro jadę do szkoły i wracam dopiero w piątek
poprostu fenomen! ^..^ chyba najwięcej takich ziomow co sie zaczną wkońcu przerabiać na Aizeny Ichiga itd. to chyba w Ameryce ^^ niedlugo zobaczymy latających amerykusów...
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
czekamy z niecierpliwoscia na torrenta z tego:-)
Jeśli już ktoś ma na kompie już ten dokument, to przosze o zuploadowanie tego i podanie linka lub torrenta
oglądałem ten dokument i taki sobie, poprostu pare wywiadów i relacja z konwenta, ale warto obejrzeć ze względu na costplay
a spodziewałem się polowania na czarownice
(ten czarny dziadek wymiata)
I co, można liczyć na jakiegoś torrenta, albo coś w tym stylu żeby to sobie obejrzeć?
Przyłączam się do prośby, też chętnie był zobaczył ten dokument
Nagrał ktoś ten program??? Dni mijają a ja zaczynam się martwić.
Też chętnie to obejrzę, ale póki co trzeba poczekać na torrenta :/
Strony Poprzednia 1 2