Nie jesteś zalogowany.
Tak, Gracol wraca do moderowania, a przynajmniej dostał z powrotem uprawnienia moderatora
Imperare sibi maximum est imperium
(#)Gracol to ostatnio za dużo od życia dostaje...
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ech:P Człowiek myślał, że się go pozbył na dobre, a tu zonk xD No nic:P Wb, gracol:P
to chyba dobrze? no nie ?
Bring it on
Ja nie wiem kto to jest.Ciekawe kto jest lepszy, freeman czy gracol?:D(bez obrazy).
ja jestem lepszy
A tak na powaznie, to witaj ponownie.
Przyda się dodatkowa para rąk, bo w czasie sesji i choroby jest mała aktywność moderatorów.
Fajnie. Będzie po kim jeździć XD
Welcome home, #Gracol.
EDIT
~mkriso, też to chciałem napisać, ale nie wiedziałem, czy "okainasai" czy "okaerinasai" więc przystąpiłem na eng
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-01-23 13:08:14)
e, ja nawet nie wiedziałem, że on odszedł kiedyś
Nie wiem co napisać, więc... LOL
@Gracol - jesteś tego pewien :>
Welcome back #Gracol.
Gracol ? to ten z starszym panem w avatarku? ten co z braku czasu odsunął się? hmmmmm Witajjjj
Jakoś to działa tak, że jak był modem itp to nie miał czasu.
Jak zrezygnował to nagle czas się pojawił.
Kwestią czasu jest więc znowu brak czasu :>
Witaj ponownie gracolku :*
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Moja gadzina :*
A samego zainteresowanego nie ma To pewnie brak czasu już wychodzi
#gracol, popatrz ile osób wita Cię z otwartymi ramionami, w razie potrzeby będziesz miał od kogo pożyczyć kasę Ja na wszelki wypadek się na to nie piszę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To ciekawe jest, bo jak Gracki modem było, to czasu brak, ale przestał się w to bawić i czas come back, znów nim jest, a jego time (pewnie)disappear, a może się mylę.:P
Nie ma co, witamy Pana z powrotem.:P