Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Masz rację Mavet, byk mi się wkradł.
To ze zmęczenia sesją i późnej pory. :/
Niemniej już poprawiony
Sorki.
P.S.
Myślę, że wątek można już zamknąć. Otworzy się, gdy Gracki znów odejdzie
Masz rację Mavet, byk mi się wkradł.
To ze zmęczenia sesją i późnej pory. :/
Niemniej już poprawionySorki.
P.S.
Myślę, że wątek można już zamknąć. Otworzy się, gdy Gracki znów odejdzie
Otworzy się nawet szybciej.
A tak poważnie już rzecz biorąc dzięki za miłe słowa i wsparcie. Część mnie zna, część nie, ale podstawowa zasada dotyczy wszystkich - każdy traktowany jest dokładnie tak samo. Zawsze tak było i mam nadzieję, że będzie nadal. A teraz do dzieła
A teraz do dzieła
Co? Po kefirze i lulu?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
gracol napisał:A teraz do dzieła
Co? Po kefirze i lulu?
Teraz to taki chojrak z Ciebie? Z moda się nabijać? A na żywo to bałeś się podejść ;] ;] ;]
No to Gracol Cię podsumował :|
Czekamy na ripostę xD
No to Gracol Cię podsumował :|
Czekamy na ripostę xD
Nie będzie żadnej, bo to prawda, co napisał [musiał przypomnieć złe czasy. Gadzina jedna (gdyby nie było tu tego nawiasu to by napisał: "dzięki za komplement")].
Chociaż: "Nie bał, a brzydził" byłoby niezłe, ale zaprzeczałoby prawdzie, a ~Winged nie kłamie. ~Winged bał się i boi się nadal #gracol.
Ostatnio edytowany przez Winged (2008-01-24 23:18:34)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No to gracol przyjmuje rolę freemana.Wiać,że gracol jest bardzo wesoły(jak na razie)>
Gracol jest zadowolony bo ma mu kto prac skarpetki xD
Gracol jest zadowolony bo ma mu kto prac skarpetki xD
No,no, nie zapomnij jeszcze o gotowaniu, sprzątaniu i masowaniu zbolałych części ciała (po ciężkim dniu pracy na przykład) Chociaż Pati dla Ciebie... tylko jedno słowo! ]:>
Strony Poprzednia 1 2 3 4