Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Na antenie telewizji Fox zadebiutował serial "Terminator: The Sarah Connor Chronicles". I to w jaki sposób! Pierwszy odcinek może legitymować się najlepszym otwarciem, jakie udało się uzyskać nowej produkcji na przestrzeni trzech ostatnich lat.
Telewizyjny "Terminator" usadził przed telewizorami 18,3 miliona widzów, podczas gdy relacja z rozdania Złotych Globów przyciągnęła jedynie 5,8 mln odbiorców.
Akcja serialu toczy się po drugiej części "Terminatora", a wydarzenia są alternatywne w stosunku do wydarzeń przedstawionych w trzeciej części. Po dwóch latach spokoju od zniszczenia dokumentacji na temat Skynet Sarah i John stają po raz kolejny w starciu z wysłanym z przyszłości terminatorem, którego celem jest zgładzenie Johna. Na odsiecz wysłany zostaje również inny terminator, który ma za zadanie chronić przyszłego przywódcę Ruchu Oporu..
Wlasnie skonczylem pierwszy odcinek, dla mnie bomba, oczywiscie to tylko serial, ale ma to cos
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2008-01-25 05:39:18)
ara ara...
Telewizyjny "Terminator" usadził przed telewizorami 18,3 miliona widzów, podczas gdy relacja z rozdania Złotych Globów przyciągnęła jedynie 5,8 mln odbiorców.
Zapomniałeś powiedzieć, że drugi odcinek obejrzało już o połowę (ok 10 mln) widzów mniej.
Co i tak daje niezla sumke
Ciekawe rzeczy piszesz... na pewno zainteresuję się tym serialem.
Serię można już ciągnąć choćby z torrenta, ale są pewne pliki, które są zablokowane, zwłaszcza 456.
Tłumaczenie odcinków na napisy.info, do odcinka 3.
Jak dla mnie to serial (dwa epki) jest tragiczny. Gdyby nie strajk i zupełna posucha w amerykańskiej telewizji, to by nie doczekał 5 odcinka (i na pewno nie miałby takiej oglądalności), w obecnej sytuacji jest szansa, że wyemitują parę więcej.
zgadzam sie nie dorasta do piet herosom , prisonowi czy chocby lostowi a juz nie mowiac o battelstar
Ogladnolem dwa nastepne epki i hmm jest kicha, nie scislosci bija po oczach nie wiem czy bede dalej ogladal
ara ara...
To może niech to będzie zakończenie tematu Zamykam, w razie potrzeby można zmienić temat na "Seriale TV" przykładowo.
Strony 1