Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam problem z chobits scignolem z torenta cala serie znaczy sam nieiwem.
Mam odcinki 1-24,
[a4e]Chobits_Recap_01_Shinbo_And_Sumomo_Chat[divx5.1.1].ogm
[a4e]Chobits_Recap_02_Minoru_And_Yuzuki_Chat[divx5.1.1].ogm
[a4e]Chobits_Recap_03_Hibiya_And_Kotako_Chat[divx5.1.1].ogm
[a4e]Chobits_Special[divx5.1.1].ogm
no i teraz problem mam 24 odcinki a na animesub sa napisy do 27.
1 odcinek pasuje do napisow do 1 odcinka
natomiast odcinek 24 pasuje do napisow z odcinka 26
moze mi ktos to wytlumaczyc ????
Być może masz serie, bez tzw. wydań specjalnych. Było ich cheeeba z trzy. Jeżeli ich nie masz to nie ma po czym płakać. To były odcinki z retrospekcją, tzn. taki odcinek składał się z wycinków z kilku odcinków. Ot takie przypomnienie. I bardzo nuuudne. Wszystkie 27 nie wejdą na jedno DVD, wiec pewnikiem ktoś uznał te odcinki za zbyyyyyt nudnawe i nieciekawe. I uszczuplił serię do właściwych 24. Więc nie ma po czym płakać.
zapewne osoba od ktorej sciagałes napisała zamiast Chobits ep 26 - Chobits ep 24 ; ]
to były chyba epy 9, 18 i 27 Straszne nudy, wszystko co już było...
aha czyli mowicie ze niema potrzeby sciagac ??? ale mie ma są tam jakis elementów które wpływaja na fabułe??
A4E wydało taką wersję, czyli 1-24 + te 3 "talki" (Shinbo and Sumomo talk, Minoru and Yuzuki talk, oraz specialny epizod 27 - Hibiya and Kotoko Tell the Story) reszta grup wydała normalnie, a4e brakujące odcikni wydało osobno. (Wolf'a jakoś nikt nie ciął).
Nie mniej jednak dwa pierwsze należną do serii a trzeci to special.
Czyli seria liczy sobie 26 odc. + dwa speciale 0 odc. ( Chibits - Sumomo & Kotoko deliver - gdzie "laptopy" chcą dostarczyć Chii "pancu") oraz 27 (Hibiya and Kotoko Tell the Story - gdzie jest streszczenie drugiej połowy serii i mały epilog).
Nie ma potrzeby ich ściągać. Nic nie wnoszą do serii, nawet ten ostatni specjał. A tak się wówczas napaliłem, że będzie coś nowego. A to była powtórka z rozrywki. A "Pa-n-tsu" to chyba najlepszy z całej serii. To chyba był odcinek 4. Niestety mój świętej pamięci dysk, którego posłałem w diabły do serwisu, zniweczył tygodnie ściągania wraz z tym serialem
Strony 1