Nie jesteś zalogowany.
Właśnie skończyłem tłumaczenie RoE, wszystkich chetnych zapraszam do ściągania i komentowania, mam nadzieję, że napisy się spodobają ;]
Czy to, że coś przetłumaczyłeś to takie wielkie wydarzenie by się nim chwalić?
Dla twojej wiadomości, nowe napisy są wyświetlane na stronie głównej. Każdy widzi, że są. A od komentowania są komentarze przy napisach.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
A skąd pobrałeś nowego Evangeliona? Wszędzie szukałam i nie mogę znaleźć.
Napisałem tutaj bo wiem, że dużo osób czeka na napisy do tego anime i wiadomość na forum raczej pozostanie dłużej widoczna niż 3 dni jak najnowsze napisy.
A co do downloadu - RoE jest już od jakiegoś czasu indeksowany przez wyszukiwarki torrentów, np. Isohunt, więc wystarczy go tam wyszukać i ściągnąć oczywiście za pomocą klienta plików torrent
Na eMule można znaleźć lub tu
http://isohunt.com/torrents/?ihq=rebuild+evangelion
Proszę:)
Sam muszę ściągnąć .
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-02-02 21:12:33)
Jak można oglądać w tak koszmarnej jakości, biorąc pod uwagę że to NGE to istna profanacja
Ehh, słabiutka jakość obrazu, a dźwięk to praktycznie same harki kinowe. Nie polecam wersji od [NERV]. A więc pozostaje mi czekać na jakiegoś prawdziwego dvdripa .
a co wy oczekujecie od camripów?
oficjalna data wydania 1 vol. DVD Rebuild of Evangelion to 25 kwietnia 2008 r.
więc trochę poczekamy na porządne wydanie...
ja tam wole poczekać i sie rozkoszować oglądaniem niż męczyć z fatalną jakością
Heh, też tak myślałem - włączałem tylko na 10/15 minut, żeby sprawdzić czy bardzo się różni od NG:E, a obejrzałem do końca . Teraz wiem, że warto czekać na wydanie DVD.