Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy ktoś ma problemy z otworzeniem pliku w zipie (czyli napisów) w WinZipie 10? Tak sobie testuję przez dzionek, i tylko tutaj spotkałem problem (zipek z napisami się ściąga, otwiera, a próba otworzenia samych napisów wywala błąd "winzip32.exe damaged" itp).
Przerzuć się na WinRAR'a 3.x
Imperare sibi maximum est imperium
Popieram. WinRAR rulez.
Tylko tar z bzipem/gunzipem.
No nie wierzę, ale stało się- puściły mi nerwy. Pytam się, czy KTOŚ MA TAKI PROBLEM. A nie: JAKIEGO PROGRAMU UŻYWAĆ.
Niestety nie używam, więc "bezpośrednio" nie jestem wstanie pomóc. Spytam czy to stabilna wersja WZ10 czy beta? I czy dzieje się tak ze wszystkimi spakowanymi napiskami czy tylko niektórymi?
Tzn. wiesz, to nie jest problem w stylu "muszę go koniecznie rozwiązać", ot po prostu załadowałem tego winzipa (stabilna dziesiątka) z nudów trochę, i zauważyłem takiego babolka. Sprawdzałem z 10 różnych napisów, z każdym tak samo, reinstal progsa i tym podobne zabiegi nie dały rezultatu. Dlatego jestem ciekaw, czy to tylko u mnie tak się dzieje, czy ktoś też się z tym spotkał.
Zainstalowałem tego WinZip'a i wszystko działa tak jak trzeba. Mam takie pytanko czy przypadkiem nie masz podkręconego procka?
hahahahahahhaha LoooL, to mnie rozwaliło ! Co ma OC do błędnego działania WinZipa?
A może to że spotkałem się z 6 przypadkami gdy procek został podkęcony i niby wszystko było ok ale w czasie dekompresji niektórych plików (co ciekawe nie wszystkich) wyskakiwały błędy.
To jak tak bardzo się nudzisz to weź się za napisy :d. Np taki jin roh, którego chciałeś poprawiać . Ściągnołem go sobie i teraz czeka na nowe, lepsze napisy. Zresztą domyślam się, że od tamtego czasu Twój warsztat się mocno ulepszył .
no dobra , ale Ja się z takim czymś nigdy nie spotkałem, różne kompy, różnie podkrecane, różne pliki ale zawsze WinRAR + TotalCommander i wszystko ok
Może troszkę
Jin Roh czeka w kolejce, ale myślę, że długo poczeka Pierwszeństwo ma GitS i Tex na chwilę obecną. Musiałem podgonić napisy do 2nd Gig, bo za kilka dni znowu wyjeżdżam, i czasu może być mało (ale jak wyjdzie 26 epek, to na pewno zrobię szybko
@takeo- nie, nie mam podkręconego procka, ale thx za info, teraz wiem, że to coś u mnie, i moja ciekawość została zaspokojona.
Strony 1