#1 2008-02-22 18:08:45

Winged
Użytkownik

Sandman: The Dream Hunters w Polsce.

Dobra wiadomość dla fanów Sandmana, Gaimana i Amano. W lipcu zostanie wydany The Sandman: The Dream Hunters. Czyżby tym tytułem Egmont chciał wkroczyć w wydawanie w swoich ekskluzywnych seriach komiksów autorstwa Japończyków, co rzekomo poddano rozważaniom (oczywiście wtedy padł przykład "Domu" Otomo).

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#2 2008-02-22 21:21:17

Quithe
Użytkownik

Odp: Sandman: The Dream Hunters w Polsce.

W pytę smile_big Uwielbiam Sandmana. Mam 4 pierwsze wydania z cyklu "opowieści grozy", jakościowo są świetne i warte swoich 70 zł za tom oczkod Może wyjść z tego zestawu ciekawa rzecz. Wygląda na to, że jest to połączenie noweli z grafiką, czyli nie będzie to standardowy komiks. Już od jakiegoś czasu przekonuję Hiki do Sandmana, może dzięki temu wydaniu się przekona i zacznie czytać normalną wersję xD
Kupuję na pewno smile_big Dzięki za cynk oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#3 2008-02-23 03:10:15

budyn
Użytkownik

Bomba, czytałem prawie wszystkie Gaimany, w tym większość Sandamanów, więc jak wydadzą to Empik może liczyć, że znów pewien luj przyjdzie siedzieć na kanapę i czytać:)

#4 2008-02-23 05:49:10

Quithe
Użytkownik

budyn napisał:

Bomba, czytałem prawie wszystkie Gaimany, w tym większość Sandamanów, więc jak wydadzą to Empik może liczyć, że znów pewien luj przyjdzie siedzieć na kanapę i czytać:)

Rzeczywiście luj w takim razie jezor Ale w sumie nie dziwię się, 70-80 zł to dość sporo, jednak za takie wydanie warto tyle dać oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#5 2008-02-24 01:57:41

POLO88
Użytkownik

Super... do lipca to pewnie zaoszczedze troche kasy i sobie kupie.

Stopka forum

© Animesub.info 2024