Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam takie pytanie kto tłumaczył animie "Baccano!" mam w wersji .mkv grupy Ayu, na stronie wszystko sie zatrzymało na 4 odc, więc chciałbym się dowiedzieć czy jest gdzieś reszta ?
Jeśli ten temat jest nie tu gdzie powinien, prosze go przesunąć we właściwe miejsce oraz powiadomić mnie gdzie
Z góry dziekuję i przepraszam za ewentualny kłopot
Pozdrawiam^_^
Wiesz,mogłeś się spytać ludzi którzy tłumaczą serię.Wątpię,aby freeman ci to przepuścił.
Mam, ale ci nie dam, bo jestem cham.;)
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-26 21:03:19)
Jak to co się stało? Łazienka jest zamknięta!
A tak na serio, to mógłbyś zapytać w wątku "co chcecie mieć przetłumaczone, oprócz naruto".
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Dobre dobre, a skąd ja mam znać Freeman'a ?? Jak ja tu pierwszy raz jestem i się udzielać dopiero zacząłem
Dobre dobre, a skąd ja mam znać Freeman'a ?? Jak ja tu pierwszy raz jestem i się udzielać dopiero zacząłem
Freeman to ten aktor amerykański. Jak można go nie znać. :/
No to powinieneś zacząć od przeczytania Faq zanim cokolwiek napisałeś, to prawdopodobnie nie było by problemu...
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Fakt zgłoszony, to wrzućcie jeszcze raz napiski. Pamiętając o tym, aby siebie nie zaznaczać jako autora napisków. No, chyba że nim jesteście
I faktycznie łatwiej i zdecydowanie szybciej byłoby, gdybyś wysłał zapytanie do osoby tłumaczącej lub osób, które tą serią się zajmowały. Bo faktycznie część odcinków "uciekło" z ANSI. Mnie też zapytano o posiadanie i poproszono o ponowne wrzucenie odcinka 2 "Cat Girl Nuku Nuku". Tłumaczyłem tę serię od odcinka 3, ale miałem i 2, więc wrzuciłem.
PS. Istnieje jeszcze możliwość, że seria została zlicencjonowana i na prośbę właściciela licencji odcineczki zostały usunięte
LeLeNs napisał:Dobre dobre, a skąd ja mam znać Freeman'a ?? Jak ja tu pierwszy raz jestem i się udzielać dopiero zacząłem
Freeman to ten aktor amerykański. Jak można go nie znać. :/
Poza tym niedawno dostał Oskara.;)
Strony 1