Nie jesteś zalogowany.
Jak wpisuje cokolwiek w wyszukiwakę na stronie lub nawet wyszukuje w katalogu i klikam na 'Naruto' wyskakuje taki błąd:
Przepraszamy, ale wystąpiły problemy. Prosimy spróbować za parę minut.
Can't create/write to file '#sql_676d_0.MYD' (Errcode: 17)
:-/ O co w tym chodzi? :p
Ostatnio edytowany przez pettekk (2008-02-29 18:50:41)
Wyszukiwarka Cie nie lubi...
no trudno :d ale w każdym razie znalazłem sposób, żeby to obejść :] przez archiwum.. tam już jest bezpośredni link do tego co mnie interesuje ;p
Nom, mnie też nie lubi.:D Niby nic, tylko że z szukaniem starszych pozycje będzie problem.:P
Mi też wyszukiwarka nie działa, ale... Mimo że szajsu nie cierpię, to Napiprojekt sam ściągnął mi Cieślakowe napisy do HanoI, więc jakąś alternatywą dla zdesperowanych może być...
Jak wpisuje cokolwiek w wyszukiwakę na stronie lub nawet wyszukuje w katalogu i klikam na 'Naruto' wyskakuje taki błąd:
Przepraszamy, ale wystąpiły problemy. Prosimy spróbować za parę minut.Can't create/write to file '#sql_676d_0.MYD' (Errcode: 17)
:-/ O co w tym chodzi? :p
Ja tu nie jestem "techniczny", ale na mój gust to jakieś odwołania do baz danych się skopały. No cóż, nie oszukujmy się - ANSI wymaga urlopu w Ciechocinku
niech ktoś, znający sie na rzeczy spróbuje naprawić wyszukiwarkę, bo zaczyna się weekend i czas dłuuugich seansów z anime
Mnie też "wyszukiwarka" nie lubi
Akurat zassałam sobie nową serie anime :/
Mam nadzieje, że niedługo będzie wszystko po staremu
Zgadzam sie z Mariko, zalatwcie to szybko.
To ja może zapytam nim ANSI padnie całkiem może mi ktoś podać napisy do Texhnolyze grupy KAA z góry dzięki Te napisy co tam mam są z deczka nie funkcjonalne bo kiedyś nie znalem sie na fps i co sekundę przesuwałem wiec niektóre nawet są z tym zapisane z góry dziękuje Jak niema już do KAA to obojętnie jakie
To ja może zapytam nim ANSI padnie całkiem może mi ktoś podać napisy do Texhnolyze grupy KAA z góry dzięki Te napisy co tam mam są z deczka nie funkcjonalne bo kiedyś nie znalem sie na fps i co sekundę przesuwałem wiec niektóre nawet są z tym zapisane z góry dziękuje Jak niema już do KAA to obojętnie jakie
Spróbuj programem napi-projekt, powinieneś pobrać nim te napisy co chcesz.
O dziwo napiproject nie znajduje mi tych napisów :O jak większości których szukam
Ejo, bo zrobi nam się lista życzeń.:D
Już nie trzeba dostałem sie do tego Tylko czcionkę potrzebuje bo tamta nieaktualna Napisy ass od ~azeghiel
Ummm...jakoś mi teraz pobrało napisy...cud? xD Mam nadzieje, że jutro lub w najbliższym czasie będę mogła sobie pobrać resztę potrzebnych napisików xP
Pozdrawiam
hmm... a mnie zaczęło chodzić na firefoxie, a wczoraj na IE. O_o' wam też zaczęła chodzić?
Nie będę zakładał nowego tematu a nazwa tego się nada.
Chcę ku..a poinformować że opcja szukaj na tym forum jest czymś strasznym.
Potrzebując synchra do pewnego anime musiałem owej opcji użyć jako że wiedziałem ze istnieje odpowiedni temat.... i tu zaczyna się 20 minutowa zabawa.... edycja napisów hasło szukaj bach, niema dalej ... dup nie odczekałeś 20 sekund X_X spoko jedziemy dalej (odnowa) włączyłem 20s niema inny dział 5 strona i odczekałem 19 sekunt bach, 5 stron po kolejne 20 sekund od nowa i atak kur..cy przez jakąś jedną sekundę x_X . Nawet potem gdy znalazłem nazwę tematu "Szukam synchro do" gówno mi to dało mozolne szukanie po poszczególnych działach (jak by niemożna było od razu całego forum przeszukać) jak i odczekiwanie (z powodu przewrażliwienia albo za długo się czekało albo za krótko) całą operacja zajęła około 20 minut temat nieznaleziony, ja wnerwiony ..... Aria używając google znalazła temat w 2s
I dlatego mam cztery propozycje
1) w FAQ dać link do tego tematu
2) Przy używaniu opcji szukaj powinno widnieć " Używanie grozi kur..cą, lepiej użyj Google, ale jak co ostrzegałem ^^"
3) Zlikwidować tą opcje i dać przekierowanie na google.
4) Zrobić coś z tym by cacy działało
Chyba odkryłem(tak dla siebie) dlaczego ludzie jej nieużywaną ofert SZUKAJ a zamiast tego zakładają wtórne tematy :/ To nie ich winna nawet jak by szukali to tylko z google by znaleźli coś xD
BTW. pewnie pisząc na szybko nawaliłem ortów itd. sorka za to ^^'
No nawaliłeś ortów nvm.
Odczekiwanie 20 sec. - wstawienie prostego licznika rozwiązało by sprawę.
Samo szukanie - rzeźnia na wrotkach pod górkę. Wcześniej wystarczyło wpisać słowo kluczowe i wyświetlały się WSZYSTKIE działy i tematy z owym słowem związane. Czas szukania zawężał się do kilkunastu-, dziesięciu sekund. Teraz szybkie znalezienie czegokokwiek jest praktycznie niemożliwe i strasznie wnerwiające.
Prościej już jest skorzystać z własnego profilu, i przez niego wejść do chcianego wątku (o ile ofkoz już wcześniej tam się coś naskrobało).
Nie będę zakładał nowego tematu a nazwa tego się nada.
Chcę ku..a poinformować że opcja szukaj na tym forum jest czymś strasznym.
o rly ?
Przeciez tu szukaj w ogole nie dziala! xD ale cieszmy się wszyscy bo mamy najchudsze forum na swiecie - caly czas tylko obiecuja powrot do starego wygladu - z mega wieeelkimi awkami ktore nalezy podawac mega kompresji by w ogole zostaly zaakceptowane.
Prawda jest taka , że Kane zalezalo tylko by jak najbardziej odciazyc serwer kosztem forum i userów.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/