Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam
istnieje pewna strona na której sie udzielam sam dodaje tam stare (nikiedy naprawde stare {jeszcze vhs ripy } anglojezycznych anim
Pojawiaja sie tez duze ilosci anim nowego ( dla fanow od czasu do czasu Hentaj )
pojawiaja sie tez kreskówki niekiedy te nowe ale przewazaja te stare z lat 60' 70' 80' 90' wiec to to tez sa pewnego rodzaju perałki
mozliwe jest pobranie głównie albo z rapidshare.com lub megaupload.com (czasami tez inne sewery)
do tej pory pojawiały sie one na dwoch stronach ale najprawdopodobniej zaczna pojawiac sie teraz tylko na jednej ,jesli ktos jest zainteresowany chetnie przesle adres na pw (nie chce spamowac forum ) uprzedzam na jednym potrzebne jet zaproszenie ale pamietajcie wszystko mozna zalatwic
moze ktos wezmie sie za tego tłumaczenie moze akurat sie cos ruszy
ADRES www.ZUO.pl
dzial Bajki i Anime na biezaco uzupełniany przezemnie
Na forum obowiazuja zaproszenia ale co jakis czas jest mozliwosc rejestracji (sa tak zwane szczesliwe godziny )
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-03-02 18:45:53)
Nie jestem pewien czy słowo anime podlega odmianie? Być może zostało już spolszczone - w co wątpię
Natomiast z pewnością hentai piszemy przez i na końcu. To tak w kwestii gramatyki (pomijając inne rzeczy).
Moim zdaniem przydałaby się jednak lista, bo tak to nie wiadomo czego to ma dotyczyć. Tytuł wątku też nic nie wyjaśnia. A lata 90-te to wcale nie takie stare
A znajdzie sie jakieś prehistoryczne anime? xD dobra, nie bede taki... moze cos ze starozytnosci by sie znalazlo... xDDDDDDD
zal.pl
Sally czarodziejka ?
goal field hunter? 94r może tam coś takiego padło?
Ostatnio edytowany przez qnop1989 (2008-03-02 12:49:53)
Nie jestem pewien czy słowo anime podlega odmianie? Być może zostało już spolszczone - w co wątpię
Natomiast z pewnością hentai piszemy przez i na końcu. To tak w kwestii gramatyki (pomijając inne rzeczy).Moim zdaniem przydałaby się jednak lista, bo tak to nie wiadomo czego to ma dotyczyć. Tytuł wątku też nic nie wyjaśnia. A lata 90-te to wcale nie takie stare
Daj chłopakowi spokój, chciał być oryginalny =)
na poczatek przepraszam za błedy i zamieszanie wynikajace z niedokladnosci moich słow
na stronie sa rozne rzeczy mniej lub bardziej stare (dodawane sa do dwóch działow Anime i Bajki ) jesli ktos jest zainteresowany to prosze o tym pisac wysle na pw adres
komentarze sa chyba zbedne bo i co tu komentowac ,
czekam na chetnych
mam nadzieje ze po otrzymaniu adresu sie nie zawiedziecie
^ ^ coś mi się zdaje że jakbyś umieścił tutaj link nic złego nikomu by się nie stało pod warunkiem że prowadziłoby to do właściwej strony
Rzuć tutaj adresem, bo to bezsensu co teraz robisz. Jakby temat miał polecieć to już dawno by poleciał
Zgadzam się z przedmówcami myślę że Freeman się nie obrazi jak zapodasz linka.
adres dodany
przydał sie ?? wypowiadajcie swoje zdanie ciekawi mnie co sadzicie o stronie jak i o moich wrzutach
adres dodany
przydał sie ?? wypowiadajcie swoje zdanie ciekawi mnie co sadzicie o stronie jak i o moich wrzutach
Kolorowo jak w Studio 54. Sama strona nieczytelna. Albo jasniejsze tło, albo jaśniejsza czcionka. I tak muszę iść do okulisty.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
by sie przydało zaproszenie lub lista anime do pobrania:P
albo kiedy są te "szczęśliwe godziny";)
Nie no koledzy, linków do takich warezowni u nas nie budiet
Strony 1