#1 2008-03-18 18:12:14

laudemort
Użytkownik

Shinden Anime Zapraszam :)

Serdecznie zapraszam do odwiedzenia nowej strony z Anime. Zapraszam również na nasze forum(link znajdziecie na stronie).

KLIKNIJ ABY WEJŚĆ

Ok no to kilka słów o stronie:

Strona istnieje od około 2 tygodni(wiem, że mało, dlatego właśnie ją reklamuję oraz szukam osób do współpracy przy jej tworzeniu)
Zajmujemy się na chwilę obecną zamieszczaniem linków do anime(serwer rapidshare.com w dalszej części wyjaśnię dlaczego), aczkolwiek poszukujemy osób do temu, między innymi osoby która dodawałaby newsy ze świata anime oraz mangi(chwilowo ich nie mam gdyż mam pełne ręce roboty, a nie kopiujemy zarówno linków jak i innych materiałów z innych stron, chyba, że za ich zgodą, dlatego brakuje nam tego typu rzeczy)
Strona nie wymaga rejestracji (ta jest wymagana dopiero w przypadku chęci skomentowania oraz anime)
Strona nie zamieszcza anime zlicencjonowanych w Polsce!
Posiadamy forum(i to właściwie form jest zapleczem strony oraz miejscem do rozmów o anime)

Uprzedzam bluzgi na rapidshare ^^ wiem, że ma limity( ale na zmiennym IP nie ma tego problemu, osobiście mam stałe IP oraz konto kolekcjonerskie więc także ściągam bez limitów), ale za to transfer jest boski, największa prędkość ściągania jaką widziałem z rapida =1,2megabajta(nie bita) uppload tez jest świetny, na początku uppowałem tam aby zdobyć konto premium). Aczkolwiek zamierzam zmienić serwa na jakiś inny bez limitów dla Polski byle trzymał plik co najmniej 2 miesiące i minimalna wielkość pliku była >=100MB (jeżeli znacie proszę o kontakt)

Na koniec odpowiem na pytanie "Po co tworzyć kolejna stronę z downloadem anime? Przecież jest ich mnóstwo" Po prostu kocham anime, przez nieco ponad pół roku upploadowałem anime, oraz możn mnie znaleźć na DA aż w końcu zapragnąłem mieć własną stronę ^^ myślę, że osoby które także prowadzą strony zrozumieją mnie.

Wiem, wiem długo to samo możecie zobaczyć na własne oczy jeżeli wejdziecie na stronę ^^

Zachęcam do komentarzy strony, będę wdzięczny za wszystkie porady oraz zarówno dobre jak i złe opinie gdyż te pomagają ulepszać stronę ^^

________________________________________________________________________________________________

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein
________________________________________________________________________________________________

Stopka forum

© Animesub.info 2024