Nie jesteś zalogowany.
Witam Was wszystkich !
Chciałbym Wam pokazać bo nie wszyscy pewnie widzieli jaka moda zaczyna panować w Japonii.
Co sądzicie to tej nowej modzie ?
Ten przerażający trend nazywa się ganguro:| i staje się coraz bardziej popularny w Tokio i innych wielkich japońskich miastach. Wszystko wskazuje na to, że to zjawisko zupełnie niezależne od nowojorskich Guido:|
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2008-03-19 21:39:05)
A masz jakiś link na ten temat pochodzący spoza joemonster? Tak czy inaczej nie jest to najdziwniejsza rzecz w wykonaniu Japończyków, którzy są dziwni generalnie.
Za dużo bajerów zawsze okropnie wygląda, jak dla mnie to niech sie ubierają i stroją jak sie chcą w końcu co mi do tego. Trzeba to uszanować w końcu to ich wybór. Lecz sam nigdy bym takiego czegoś nie zrobił.
każdy ma "jakiś" styL [=
W sumie taki sam efekt by byl, gdyby sie gownem wysmarowali, tylko, ze by dookola walilo
Rozumiem solarki, ze ktos uzywa, ale niektorych to po prostu szpeci, poza tym wszytkiego w umiarze ;]
Kicz i tandeta, bez samku. Po prostu ludzie nie majacy nic do zaoferowania chca sie w jakis sposob wyrozniac, tylko, ze za wszelka cene i w dodatku w tym negatywnym sensie :/
W sumie taki sam efekt by byl, gdyby sie gownem wysmarowali, tylko, ze by dookola walilo
Skąd wiesz, że ci nie walą
Dla mnie tragedia. Myślałem, że guido i niektóre tapety w klubach to już koniec świata, ale ganguro przebija wszystko. Pierwszy obraz, jaki mi się nasunął, to Hogata (ze Smerfów bodajże). Litości
"Skazany na zajebistość"
Niestety nie mam. Poszukam.
"Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, ja na sobie mam chomika, kota, rybki oraz psa" Hehehe
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2008-03-19 22:34:44)
Oczami Fana Blog ;]
songoku napisał:W sumie taki sam efekt by byl, gdyby sie gownem wysmarowali, tylko, ze by dookola walilo
Skąd wiesz, że ci nie walą
Nie wiem, przez spodnie nie widac.
Z pewną dozą ironii chciało by się rzec - przynajmniej szybciej umrą na raka skóry..
O w mordę....[blee]
Jak widać na załączonych przez Rammstein'a obrazkach poczucie estetyki to rzecz BARDZO względna...
tym Japączykom to już sie na mózg rzuca po mału toż to jest szkaradne a nie ładne ale zawsze sie ktoś znajdzie któremu sie to podoba
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Dziewczyna na pierwszym zdjęciu wygląda jak z jakiegoś filmu przyrodniczego, np. "z kamerą wśród małp".
Masakra generalnie. Najgorsze jest też to, że te Guido panoszy się też w Polsce ;w.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Dla mnie najdziwniejszą rzeczą jaką spotkałem (w modzie), to jak grupka amerykańskiej młodzieży odwiedziła nasze liceum (początek lat dziewięćdziesiątych). Wszystkie te cuda miały ubrania nałożone szwami na wierzch. Robiło to na nas piorunujące wrażenie. U nas tylko idiota, by tak się ubrał. Zwłaszcza, gdy widziało się gostka z suwakiem na plecach. Nie wiem, ale nikt by mnie na to za żadną kasę nie namówiłby. I tylko tyle zainteresowania było z naszej strony. Pomijając fakt, że wówczas zobaczyliśmy co to oznacza otyłość. W życiu tak grubych ludzi nie widziałem, do tamtej chwili. Totalne kalectwo Dalej im się nie przyglądaliśmy i raczej słuchanie o tym, gdzie mają góry, a gdzie pustynie nie wzbudzało w nas zainteresowania, tym bardziej, że czekała nasz hiena z języka polskiego i trzeba było przygotować się na lekcję z tą żmiją
Hmm, jako facet cenię naturalny wygląd, ale o gustach się nie dyskutuje...
Straszne