Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Witam Was wszystkich !
Chciałbym Wam pokazać bo nie wszyscy pewnie widzieli jaka moda zaczyna panować w Japonii.
Co sądzicie to tej nowej modzie ?
ta nowa moda ma juz z 8 lat wiec taka nowa nie jest najwieksza popularnosc miala chyba w roku 2000, teraz to pewnie jakis flashback
ara ara...
oczywiście tak jak mówicie - jest to nieładne po prostu....co im odbija :|
Zwłaszcza, gdy widziało się gostka z suwakiem na plecach.
Taa albo fani Kriss Kross'a z spodniami na odwrot. (Zamkiem do tylu).
A co do tematu, to niech sie worza jak chca. Ja im zabraniac nie bede, ale dla mnie to wyglada obrzydliwie.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2008-03-20 10:25:24)
A fe! Te potworzaki luster nie mają?
Wyróżnianie się wyróżnianiem, ale są pewne granice.
Chociaż niewiele lepsze są niektóre J-zespoły...
Widocznie musi sie im to podobać(jak i wiele innych dziwactw). W europie nie widzę miejsca dla większości stylów gyaru. Co ciekawe moda ta swoje początki miała już w latach '70 dwudziestego wieku;) Moj komentarz wydaje sie zbędny. Ohyda, ohyda i jeszcze raz ohyda. Jeśli ktoś już nie może poradzić sobie z nadmiarem 'tapety' na swojej dziewczynie to niech zastanowi sie jeszcze raz i dziękuje bogu, ze nie trafiła mu sie entuzjastka ganguro albo romamby:P
http://japanlinked.com/Japanese-Culture … tyles.html
Japanorama - Gyaru
"Boże dlaczego rodzą się tak durni ludzie z tak idiotycznymi pomysłami ?[deprecha] " Brak mi słów na Guido i na Ganguro, to jest tak głupie... jak zoofilia albo pishing.... Jak widze te zdjęcia to mi mózg się zwiesza, a co dopiero jak bym takiego kogoś na ulicy spotkał... (no na pewno bym się turlał po chodniku śmiejąc się najgłośniej jak się da )
luki349 napisał:no na pewno bym się turlał po chodniku śmiejąc się najgłośniej jak się da )
I to się nazywa brak tolerancji...
to się nazywa "pojechać po ambicji" - taka osoba jak ją wyśmieje poczuje się źle i samotnie, więc w wyniku tego MOŻE przestanie robić z siebie... id[cenzura]e i zacznie się zachowywać jak człowiek, no oczywiście nigdy nie będzie człowiekiem, ale zawsze może poudawać !
Jak oglądałem taką modelke w Gantz (pierwszy ep.), to myślałem że autor-animator coś przesadził z kolorem twarzy tej dziewczyny. A teraz wiem, iż nie przesadził.
Strach się bać, choć trochę szkoda mi ich.... a mogły być tak ładne... :]
nie no po prostu brak słów... co oni z soba robia ;/ okropność i tyle.
luki349 napisał:no na pewno bym się turlał po chodniku śmiejąc się najgłośniej jak się da )
Stary, takie coś to jeszcze nic:D Jak na śląsku potrafią wyśmiać i nazwyzywać na środku ulicy kolesia w różowym czymś, a co dopiero, jakby zobaczyli TO! XD
Tommy napisał:luki349 napisał:no na pewno bym się turlał po chodniku śmiejąc się najgłośniej jak się da )
Stary, takie coś to jeszcze nic:D Jak na śląsku potrafią wyśmiać i nazwyzywać na środku ulicy kolesia w różowym czymś, a co dopiero, jakby zobaczyli TO! XD
Gdyby to był koleś, to by pewnie mu się dostało. Na moim starym osiedlu można było za friko dostać, a co dopiero z takim czymś:-D
Jeśli chodzi o Guido to tacy kolesie nie mieli by życia na polskim osiedlu. A gdy bym takiego spotkał prawdopodobnie podszedł do niego i zaczął śmiać mu się w twarz. CO się tyczy tych afro Azjatek, fakt niektóre wyglądają jak potwory z filmu Science fiction. Jednak sa i fajne foczki o zgrabnych ciałkach XD
Jednak niektóre J-style są leprze i bardziej działają na mężczyzn
Tak wiem Feministki mnie nie lubią
~Zgrzyt co ty za herezje tworzysz, może i są tam fajne foczki ale bez tego na twarzy były by 1000x lepsze!!
Ps.: mnie też feministki nie lubią bo robie im na złość A tak poza tym to popieram feminizm, a zwłaszcza jak widzę, że się kobita z czymś męczy (np.: ma ciężkie siatki, albo co), a ja se pije piwo i mi się nie chce ruszać dupy. Albo jak się "sadzą" to się mówi, a wpierdol nie chcesz ?! W końcu równo uprawnienie - wystarczy w zupełności powiedzieć i podnieść do góry dłoń, nie trzeba bić (ba.. nie wolno)
Tommy napisał:luki349 napisał:no na pewno bym się turlał po chodniku śmiejąc się najgłośniej jak się da )
A rydułtowy gdzie może leżą? Na śląsku... i też czasami się zdarzają nie przyjemne fakty ale tak jest wszędzie.
Strony Poprzednia 1 2