Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W imieniu teamu administracyjnego www.orangerange.pl , mam szczerą przyjemność i zaszczyt zaprosić wszystkich fanów Orange Range i J-Music na nową stronę o tymże zespole. Znajdziecie tam wiele informacji o samym zespole oraz płytach i koncertach, znaczną ilość tekstów piosenek oraz teledysków.
Zapraszamy
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2008-03-21 11:44:41)
Witam wszystkich .
Otóż nasza strona ma zamiar zdecydowanie poszerzyć swoją działalnośc.
Co się zmieni ? A o to jest wielka niewiadoma. Póki co poszukujemy ludzi którzy pasjonują się j-rock'iem i chętnych do pracy na stronie. Zgłoszenia prosimy pisać na forum w dziale Administacja -> Użytkownicy -> Załoga .
Wymagania jakie musi spełniać osoba chcąca dołączyć do załogi:
- znajomość tematu (j-rock)
- mile midziana wiedza o Kraju Kwitnącej Wiśni
- chęć pomocy
- pisanie artykułów i rozbudowywanie systematycznie strony
- czas
- uprzejmość
Co gwarantujemy:
- miłą atmosferę pracy
- pomoc
- dobrą zabawę
- i wiele wiele innych
Ja też goraco zapraszam . Niedawno została dodana biografia wszystkich członków napisana przeze mnie , można sie dowiedziec dużo ciekawych rzeczy, a mianowicie np. kto jaką ma długość penisa XD.
Ostatnio edytowany przez maryska (2008-03-22 19:25:17)
Fascynujące. Jeszcze głębokość odbytu jak poznamy, to będziemy w seven heaven. ;3
@down:
ugh...
Ostatnio edytowany przez prodd (2008-03-22 21:59:43)
Fascynujące. Jeszcze głębokość odbytu jak poznamy, to będziemy w seven heaven. ;3
To jest fascynujące.
Oh 27cm to chyba w obwodzie:)
tak btw wszyscy max 60kg xD
Ostatnio edytowany przez neverar (2008-03-22 21:59:40)
Stronka jest genialna:)jestem zachwycona.
Oh 27cm to chyba w obwodzie:)
Bicepsa .
Strona fajna, szczegolnie dlatego ze Orange Range naprawde lubie, ale warto jednak ta domene porzadnie zaparkowac. Bo na stronie glownej dziala jako alias, a juz na forum przekierowywuje na adres hostowy (http://orangerange.hoster.i15.eu/forum/ … ?forum_id=)
Strony 1