Nie jesteś zalogowany.
Następne na wesoło Anime.
Tym razem Szkoła i kosmitka hmm <demonek> z taaaaakimi [oops]walorami oraz bardzo pechowy osobnik:)1 ep nawet nawet:)
Ostatnio edytowany przez sasad (2008-04-05 23:03:46)
Następne na wesoło Anime.
Tym razem Szkoła i kosmitka hmm <demonek> z taaaaakimi [oops]walorami oraz bardzo pechowy osobnik:)1 ep nawet nawet:)
a mangę czytałeś?
jak na razie dostępne tylko rawy, czekam z niecierpliwością na porównanie manga-anime
edit @down:
to bierz się do roboty IMO warto
Ostatnio edytowany przez parara (2008-04-05 23:10:55)
KDE4 ssie
niestety nie:(
Manga-Anime rzadko ma dobry stosunek. Trochę się boje co z tego zrobią.
widze, ze kolega sasad gustuje w gatunku ecchi....no cóż ja mangi nie czytałem, ale anime oczywiscie obadam
a ja widzę, że kolega ~sasad będzie zakładał do każdego anime o tematyce ecchi osoby temat
W końcu to osobne Anime hmm to tak samo jak byśmy zmieszali Green Green,Dears itp i by wyszło z opisywania wielkie nicc[cholera].Pisze osobno bo tutaj tylko daje znać o tym i tamtym Anime bo wyszło:D
Ostatnio edytowany przez sasad (2008-04-06 00:15:30)
Michaello, a widzisz w tym coś złego? Bo ja nie, moderatorzy chyba też nie.
A co do anime, pewnie obejrzę jak wyjdzie całe i będą PL suby ;]
Zapowiada się ciekawie. Trzeba będzie possać. Kto zabiera się za tłumaczenie?
Btw, ~Michaello, a czemu nie(?)[brakslow]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-04-06 00:29:36)
oczywiscie warto zakladac o kazdym anime osobny temat, wtedy wszystko jasno widac...
Mam nadzieje na dobre napiski od kogoś do tego Anime.
Pierwszy ep słabiutki jak nie wiem co... ,ale nie zmienia faktu iż da rady oglądać gdyż nie wyłączyłem w połowie odcinka . Dla fanów mangi pewnie będzie to pozycja obowiązkowa.
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2008-04-07 14:24:26)
Mange hmmm przeryłem w 3 godziny:) oby nie zrąbali tego Anime bo jest nawet w miare wesołe
Zapowiada się ciekawie. Trzeba będzie possać. Kto zabiera się za tłumaczenie?
Za tłumaczenie biorę się ja :] z korektą od kolejnego epka pomoże mi kolega z Mró-Chan'a :]
Nie wolno porównywać anime do mangi... to są dwa różne światy i nic tego nie zmieni... trzeba tylko mieć nadzieję, że animce nie będą psuć wrażenia po mangach jak już w wielu przypadkach bywało
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Oki trzymam cie za słowo zassam wszystkie ep:)Nawet jak bede zasypiał to i tak obejrze do końca:)
sasad a po co sie męczyć i zmuszać do oglądania ?
Ja narazie sie nie zmuszam 1 ep mnie nie zdraznił to i reszta przejdzie gładko:)
2 ep mnie mile zaskoczył. Prawie na 100% jest tak jak w mandze. Narazie nie zrąbali nic,poczekamy na reszte:)>Spoilerek:)> Nauczyciel w szkole jest wg mnie bardzo fajny taki nietypowy głos,tylko te Lali ubieranie jest irytujące troszke >skrzyżowanie automatu z orgazmem:)za to teleport jest niezły teleportuje zawsze w nietypowe miejsca na nagusa, 100% szansa na kłopotliwe sytuacje:)
Ostatnio edytowany przez sasad (2008-04-14 02:19:44)
to anime podarowałem sobie tak samo jak Kanokona....
Co kto lubi:) ja wole odstresować się na tej komedyjce.Zresztą ona własnie dlatego powstała:)Nie ma to jak dziewczyna z ogonkiem <demonka> niezdecydowany koleś co by naprawde zerwał by ten kwiatek,ale mu sie ubzdurało bo deski z pomidorkami są lepsze od soczystej i spoorej pomarańczy z ogooonkiem:)