#1 2008-04-08 21:46:26

xatan
Użytkownik

bleach zapychacze

Witam wszystkich.
Ostatnio szukając jakiegoś lekkiego anime natrafiłem na Bleach i zacząłem to sobie oglądać.
Aktualnie jestem w momencie gdy(UWAGA SPOLER8-D8-D8-D8-D kapitan Aizen okazał sie zdrajcą a Rukia została szczęśliwie uratowana od wyroku śmierci.8-D8-D8-D8-D8-D Jednak dalsze odcinki to zapychacze i jedyne co można o nich powiedzieć nie używając wulgaryzmów to to że są... i tyle. Może mi ktoś powiedzieć od którego odcinka fabuła wraca na właściwe tory gdyż chciałbym ominąć te zapychacze.
Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich.

Ostatnio edytowany przez xatan (2008-04-08 21:56:52)

#2 2008-04-08 21:47:47

Zjadacz
Użytkownik

Odp: bleach zapychacze

Dzięki za spoilera. Inni pewnie zabiją Cię słowami, czemu się zresztą nie dziwię...

"Skazany na zajebistość"

#3 2008-04-08 21:48:30

Qashqai
Użytkownik

Fabuła wraca do ładu w odcinku 110, można jeszcze sobie obejrzeć 109, bo jest trochę oparty na flashbacku autorstwa Kubo jezor
Tak na marginesie, w zapychaczach dochodzą trzy nowe postacie jezor ale o nich dużo nie ma więc nie powinny ci zepsuć efektu ;p
@Zjadacz, ja tam nikogo zabijać nie będę ;p tylko odpowiem grzecznie na pytanie ;d
Swoją drogą to się trochę wystraszyłam tytułu, że niby niedługo będą nowe zapychacze (tak se właśnie pomyślałam ;P) ^^' tj. na pewno będą, ale pewnie w maju lub czerwcu, albo lipcu, jak jakoś rozwiążą tę sagę HM...

Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-04-08 21:52:40)

Qashqai.png

#4 2008-04-08 21:57:11

xatan
Użytkownik

Dzięki. Ta historia jest dosyć stara więc mam nadzieje ze dużo osób nie ucierpi z tego powodu, a jeśli jednak to przepraszam.

#5 2008-04-08 21:58:29

miranda
Użytkownik

@ ~Xatan:
Człowieku! Zapychacz jakby nie było to też część fabuły. Nudna, bo nudna, ale jednak. Jeśli ty tak podchodzisz do oglądania jakiegokolwiek anime, to lepiej zrezygnuj w ogóle.

@ Psychopata:
no wybacz, że oglądam każdy odcinek po kolei. Może powinnam oglądać tylko pierwszy i ostatni??

Ostatnio edytowany przez miranda (2008-04-08 22:07:28)

#6 2008-04-08 22:02:33

Psychopata
Użytkownik

miranda napisał:

@ ~Xatan:
Człowieku! Zapychacz jakby nie było to też część fabuły. Nudna, bo nudna, ale jednak. Jeśli ty tak podchodzisz do oglądania jakiegokolwiek anime, to lepiej zrezygnuj w ogóle.

[roftl]
Inaczej nie da się tego skomentować.

#7 2008-04-08 22:05:55

Qashqai
Użytkownik

Wiecie, ile ja osób znam, które nie oglądały tych zapychaczy? XDDD <albo oglądały do połowy, a potem im się znudziło>
Chociażby mój kuzyn kochany, co teraz postanowił się za nie wziąć, podczas gdy jest już na bieżąco z mangą i anime oczkod
Ale oglądać tylko pierwszy i ostatni to już przesada jezor
Szczerze powiedziawszy, patrząc na takie Naruto, to nie ma się wrażenia, że zapychacz jest częścią fabuły. Autentycznie nic po filerach nie zostało w shippuudenie jezor [tak samo z tymi kinówkami, w każdej wymyślił nowego rasengana, a w oryginalnej fabule już go nie pamiętał smile_big]

Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-04-08 22:09:39)

Qashqai.png

#8 2008-04-08 22:08:54

xatan
Użytkownik

Anime oglądam dla rozrywki nie z przymusu, inaczej traci to sens. Mam dość takich akcji jak w Naruto gdy ścigali listonosza albo szukali jakiegoś robaka tylko po to żeby się na końcu na niego spierdzieć.

#9 2008-04-08 22:09:32

Aerlin
Użytkownik

Mimo wszystko w Bleach'u przewijają się później (w anime) nawiązania do wydarzeń z fillerów...
Jak już ktoś decyduje się na obejrzenie serii, pomimo dużej ilości ep'ów to te 30 odc. w tą czy w tą dużej różnicy zrobić nie powinno ^^

Qashqai napisał:

Swoją drogą to się trochę wystraszyłam tytułu, że niby niedługo będą nowe zapychacze (tak se właśnie pomyślałam ;P) ^^' tj. na pewno będą, ale pewnie w maju lub czerwcu, albo lipcu, jak jakoś rozwiążą tę sagę HM...

Czytałam, że niby od kwietnia miały rzekomo wejść, ale na różnych stronach piszą raz tak, raz inaczej, co nie zmienia faktu, że przedstawiono już na oficjalnej stronie nowe postaci, które wystąpią w tych fillerach... ech brakslow

#10 2008-04-08 22:11:47

Qashqai
Użytkownik

Aerlin, jaka jest oficjalna strona Bleacha? smile_big muszę wejść i zobaczyć te postacie ^^ na razie widziałam je tylko na jakiejś fanowskiej japońskiej stronicy. Btw, zauważ, że już jest kwiecień, a jutrzejszy odcinek to będzie walka z mangi ^^ i raczej nie skończy się na tym jednym epie.

@dół
fakt, faktem, w zapasie mają chyba tylko ze 30-40 chapterów [słaba z matmy jestem XDDD], jeszcze do tego Kubo teraz flashbacki daje, których pewno w anime nie będzie, a przy Naruto to mają o wiele więcej i filery dają [nie mówiąc już o przeciąganiu] smile_big sprawa kasy pewnie. W bleachu, nie ma co, będzie kolejna saga filerów... ale nie teraz, na litość boską XD nie mogą przerwać w środku akcji  smile_big
Też wolę zapychacze aniżeli przeciąganie. Przy filerach będzie przynajmniej coś nowego ^^ co to za zabawa, kiedy wiesz, co się stanie? A tak to będzie coś niespodziewanego, aże nudne może być, to już tak nawiasem jezor

Ostatnio edytowany przez Qashqai (2008-04-08 22:17:41)

Qashqai.png

#11 2008-04-08 22:12:38

Wojcirej
Użytkownik

Przy takim pędzie, jaki ma miejsce w Bleachu zapełniaczy trzeba było się spodziewać... nie oszukujmy się smile A szczerze mówiąc, to wolę zapełniacze i dynamiczniejszy wątek główny niż robienie tasiemca na siłę (patrz: Naruto Shippuuden :/ )

Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2008-04-08 22:13:30)

...

#12 2008-04-08 22:19:26

khadzad
Użytkownik

Psychopata napisał:
miranda napisał:

@ ~Xatan:

[roftl]
Inaczej nie da się tego skomentować.

Da sie...[shithappens]

#13 2008-04-08 22:21:06

Freeman
Użytkownik

xatan napisał:

Anime oglądam dla rozrywki nie z przymusu, inaczej traci to sens. Mam dość takich akcji jak w Naruto gdy ścigali listonosza albo szukali jakiegoś robaka tylko po to żeby się na końcu na niego spierdzieć.

Niestety z przymusu zapoznasz się z FAQ i forumową wyszukiwarką, inaczej jeden z nas będzie musiał odejść...

Jakie jest prawdopodobieństwo, że nie ma na forum idealnego tematu do wrzucenia takiego posta o anime Bleach. To jest prawdopodobnie nieprawdopodobne. Chyba Heart of Gold gdzieś śmignął przez forum.

Stopka forum

© Animesub.info 2025