Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam zapraszam do zapoznania się z moją stroną na której znajduje się zawsze aktualne info na temat moich tłumaczeń.
Ostatnio edytowany przez Elvis1985 (2008-04-18 20:13:33)
Heh, widzę, że Kamena bierzesz na wokandę. Tytuł mnie już wcześniej zainteresował, więc możesz liczyć na mój krytyczny komentarz
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
stronka wygląda prosto i w miare estetycznie (czyt. łądnie ;P) tylko logo by się przydało
BTW.
tłumaczysz sam? Czy to będzie stronka jakiejś grupy ? (nie "grupy" jednoosobowej ^^ )
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2008-04-18 20:17:12)
Tłumaczę sam. A co do loga to po formacie dysku postanowiłem zainstalować GIMPa i jeszcze tak dobrze jak Photoshopa go nie opanowałem
Ta interpunkcja na stronie głównej jest zamierzona, czy tylko "tak wyszło"?
Ta interpunkcja na stronie głównej jest zamierzona, czy tylko "tak wyszło"?
O co dokładnie chodzi? Bo aż wstyd, że ktoś kto tłumaczy napisy robi błędy na swojej głównej stronie
Powodzenia i abyś wytrwał dłużej niż Dream Team Anime A tak czekałem na dobre napisy...
Dziwna ta twoja strona.
[cytuj]Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)[/quote]
To wina darmowego hostingu. Czasem mu odwala.
Jak znacie jakieś dobre darmowe hostingi to proszę mnie poinformować
Właśnie pojawiły się napisy do pierwszego odcinka Kamen no Maid Guy.
Zapraszam do pobierania
Nie chce mi się dwa razy pisać tego samego tak więc ctrl+C, ctrl+V:
News z mojej strony:
Oddaję Wam napisy do odcinka 2. Niestety, zaczęło mnie, jak pewnie i innych tłumaczy z ANSI denerwować te wasze "kiedy będą napisy?", "długo już nie ma napisów". Nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę, że my tłumaczymy w czasie wolnym. No i do tego potrzebna jest chęć. Niekiedy czytając Wasze posty odechciewa się Nam, tłumaczom robić napisy. Mam nadzieję, że się poprawicie. Zapamiętajcie. Tłumacz to człowiek, który tak samo jak Wy posiada prywatne życie, uczy się, pracuje, prowadzi życie towarzyskie.
Tak więc, bądźcie cierpliwi a zostaniecie wynagrodzeni.
Stronka nie jest zła:)też życze powodzenia z napisami.
Strony 1