Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ja Wam chciałem polecić moje włsne forum o tematyce nie określonej. Jest tam dział prawie na każdy temat. (Jeśli ktoś by miał jakieś propozycje na nowe, to tez mogę dodać (nowe działy). jest tam mało użytkowników, więc z niecierpliwością czekam na więcej! Zapraszam wszyskich i czekam!
M&A od zawsze! ^^
Chcesz podkraść dla ansi zwolenników;]
Chcesz podkraść dla ansi zwolenników;]
Podkraść nie chcę. [respekt]Ja sam jestem na dziesiątkach forum, więc ktoś stąd mi też może mi zapisać. Nikt nie musi rezygnować z żadnego.
M&A od zawsze! ^^
No cóż, z tego co widzę to dopiero początek funkcjonowania forum, bo oprawa graficzna mnie nie zachęciła do wertowania Waszego archiwum. Również patrząc na działy nie mam chęci oglądania forum dalej. Ja odpadam .
No, chyba że zobaczę jakiej na takim mniej znanym serwisie muzyki się słucha
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2008-05-03 12:42:51)
Jest wiele tematów ukrytych dla gości. Zapraszam do rejestracji (Czekamy na propozycje banera forum). (Prawda, początki. Więc musi ktoś je rozkręcic. )
Ostatnio edytowany przez allall (2008-05-03 13:19:12)
M&A od zawsze! ^^
ee tam tu też można pogadać o wszystkim i znaleźć pomoc w każdej sprawie chyba ze Freeman ma złe dni (no wiecie "TE" dni). A i zmień wygląda tego forum bo wygląda strasznie .
Wygląd forum każdy może ustawić sobie własny w profilu. (ma ich do dyspozycji ok 40). Jak co to moglibyście pomóc je ulepszać. Ciężko jest się starać o nowego user'a.
Wpiszcie się chociaż w księdze kości, bo naprawdę nudy!
Ostatnio edytowany przez allall (2008-05-03 15:12:35)
M&A od zawsze! ^^
Strony 1