Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
EDIT jest mój ref podobno można dostać tam darmowe konta na rapidshere chciałem sie spytać was co o tym sądzicie czy to wo gule działa czy nie ??
PS.był bym wdzięczny gdybyście sie rejestrowali z mojego refa thx
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-05-14 19:36:07)
Jak ktoś się orientuje w temacie (nie używam RS i nie mam o tym pojęcia), to prosiłbym o wypowiedź. Jak znowu jakiś syf, to wywalę.
Wygląda podejrzanie, w końcu nic nie ma za darmo.
wo gule
Nice:)
hattrick
Ostatnio edytowany przez budyn (2008-05-14 12:33:08)
Ta stronka to wielka ściema.
Sam na początku roku trafiłem na nią, spełniłem warunki wymagane na konto na 1 miesiąc i od trzech miesięcy w zakłatce orders mam informacje że zamówienie na konto jest w trakcie realizacji :/ ...
A i przy okazji wypełniania wymaganej tam oferty ściąga się spyware i wiruski
Nie polecam.
[cytuj]Only one account per household[/quote]
I wszystko jasne
Syfiasta stronka,
a by sie rpzekonac jak bardzo wystarczy zapytac o to google.
Szkoda czasu na zabawe w to
Czyli rozumiem, że jak zwykle więcej szkody, bo pożytku żadnego, tak?
Zgadza się. Jedyny skuteczny sposób na darmowe konto premium na rapidshare to:
Do darmowego konta Premium na 1 miesiąc potrzebne jest 10000 punktów uzbierane w collector's account i wtedy je wymieniasz.
...
Czyli rozumiem, że jak zwykle więcej szkody, bo pożytku żadnego, tak?
Tak.
jakbym ja na przyklad znal dobra strone czy forum ktore ma bardzo duzo anime na rapidshare to bez zastanowienia bym wydal te 20 zeta i w miesiac po sciagal wszystko co tam jest ciekawego.
Ostatnio edytowany przez Deviant (2008-05-14 18:22:24)
jak chcesz stronki to wal na zone-anime.com, czy anime-sensei.info
Stronki są z rmvb ale na nich po prawej stronie jest dużo linków do pokrewnych stron.
Choć moge sie zalożyć że wiecej stron jest z MU, gdzie odcinek w prawie kazdej jakości/formacie się zmieści (ograniczenie do 1 pliku tylko 500 mb)
jakbym ja na przyklad znal dobra strone czy forum ktore ma bardzo duzo anime na rapidshare to bez zastanowienia bym wydal te 20 zeta i w miesiac po sciagal wszystko co tam jest ciekawego.
Często wystarczy wpisać tytuł anime i rapidshare w google by wyszło.
Oprócz tego jest od groma stron.
Dobra, w takim razie zamykam.
Strony 1