Nie jesteś zalogowany.
Serdecznie zapraszam w imieniu moim i całej ekipy NFF na nowo powstałe forum o tematyce "Naruto". Forum istnieje od niedawna, a pracę nad nim zostały (w większości) zakończone. Mamy dużo do zaoferowania dla userów: informacje, ciekawe tematy, grafiki oraz fRPG, stworzony na podstawie anime Naruto...jedyne czego nam potrzeba to sporej ilości "gadatliwych" (w najlepszym tego słowa znaczeniu) userów, którzy w kulturalny i inteligentny sposób będą korzystać z tego, co rozpoczęliśmy. Jeszcze raz serdecznie zapraszam w imieniu całej ekipy na forum http://narutofanforum.nmj.pl/
Pozdrawiam, administrator NFF Mariko
Tego jeszcze nie było! Już się rejestruję.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ye ye ye![yahoo] Forum tylko o Naruto[yahoo] Całe życie na to czekałem, ale nie wiedziałem jak o to poprosić[wstyd]
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-05-20 00:06:41)
nareszcie jakies forum którego tematyka zawężyła sie tylko do moich zainteresowań.
Chciałem chociaż zobaczyć zawartość, a tu na wstępie straszy rejestracja, bez której nic się nie da zrobić A tak bardzo chciałem poznać ludzi, którzy także marzą o byciu shinobi
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-05-20 00:10:13)
"Skazany na zajebistość"
bardzo przyjemne forum
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Nie ogarniam. Tego typu fora, jest już o wiele za dużo, a powstają kolejne. Już nie wspomnę jaką jest głupotą robić forum tylko do jednej serii i to jeszcze Naruto <gleba>
A będą takie tematy jak "Twoja ulubiona postać?", "Porównania KtośxKtoś!", "Twoja ulubiona technika?" oraz "Ile na godzine potrafi Naruto zjeść ramenu?"???????
cóż teraz bidulka wpadnie w emo kompleksy i mamy kolejną ofiarę ANSI ..... tnij(wieszanie jest oklepane) sie na dworze w domu za dużo do sprzątania
to już.... 8 (?) forum o Naruto, więc nie wiem po co miał bym tam włazić. Jak by to było forum o inteligentnych anime (Code Geass, Death Note, itp) to co innego, wtedy to nawet bym się tam do was uśmiechnął.
~Mariko
Zróbcie forum o dużo większej tematyce niż Naruto, takiej jak np.: wszystkie "school romanse", albo o tasiemcach (BLeach, Naruto, One Peace...), bo fora o tematyce jednego anime to już poszły w zakamarki internetu, a nowo powstające są skazane na śmierć.
Powinniście dać se na luz, ponieważ ~Mariko postarała się dobrze zaprezentować nowe forum, co w większości przypadków nie ma miejsca. Jednakże niektóre osoby miały chyba zły dzień i trochę pojechały po temacie...
[cytuj]Załóż własne darmowe forum dyskusyjne phpbb by Przemo[/quote]
Kokosy...
Ech... ja tu grzecznie z kulturką, a oni mnie obsmarowują xD Tematyka fora została wybrana przez wszystkich administratorów, a może w późniejszym czasie będzie rozbudowana, bo teraz nie ma po co...mamy 21 zarejestrowanych użytkowników z czego 4 to admini, a 2 moderatorzy i to tylko oni coś piszą... jeżeli chodzi o tematy typu:
A będą takie tematy jak "Twoja ulubiona postać?", "Porównania KtośxKtoś!", "Twoja ulubiona technika?" oraz "Ile na godzine potrafi Naruto zjeść ramenu?"???????
to możecie sami założyć, a my chętnie je przyjmiemy...
[cytuj=Zgrzyt]cóż teraz bidulka wpadnie w emo kompleksy i mamy kolejną ofiarę ANSI ..... tnij(wieszanie jest oklepane) sie na dworze w domu za dużo do sprzątania
=_= nie martw się mnie to nie grozi, po co mam wpadać w jakieś chore zajafki z powody "złych dni" niektórych ludzi stąd
[cytuj=Zwierz]bardzo przyjemne forum
Dziękuję
Hmmm...myślałam, że jak zareklamuje forum na ANSI to będzie chociaż 1 user, który looknie na NFF i tak się stało xP ale nie myślałam, że zrobi się tu taki bezsensowny offtopic...po co narzekać, że jest to forum tylko o Naruto jak i tak nie będzie się tam w ogóle zaglądać...aha i nie interesuje mnie, że jest to ente forum o Naruto, mnie interesuje aby je dobrze rozwinąć i aby nie upadło w przeciągu miesiąca ~cieslak masz rację, bo ja chciałam tylko zrobić reklamę przyciągającą userów, ale widzę, że niektórzy nie jarzą...trudno i tak mam nadzieje, że chociaż 1 osoba zacznię pisać na NFF...
Ostatnio edytowany przez Mariko (2008-05-20 08:09:24)
Ot i Psychopata sie pierwszy wyłamal... a już myślałem, że całkiem zabawny temat się rozkręci :/
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
my tu tylko dobre rady dajemy, poprzez konstruktywną (mniej lub bardziej) krytykę Nikogo nie obsmarowujemy
Mariko, to tak samo jak z napisami do anime, nieważne, że do 1 epka naruto jest 125 wersji subów, zawsze się pojawi ktoś nowy i zamiast zrobić do czegoś ambitniejszego, co nie zostało jeszcze przetłumaczone, robi właśnie do tego 1 epka naruto. xD
przede wszystkim jak myslicie o stworzeniu teg oforum na serio to zmienicie (kupcie) serwer...
Bo 1. Nic na niego teraz nie wgracie (dodatkowe themy i inne rzeczy) 2.Nie zrobicie kopii zapasowej... 3. To strasznie wolno chodzi
Zjechaliście dziewczynę a ona do nas tak ładnie i grzecznie.
Mariko nie martw się, możesz zrobić forum nawet o fasolce szparagowej, po to jest Internet *^^*
Powodzenia