Nie jesteś zalogowany.
Zauważyłem, że jakoś nikt do tej pory nie poruszył tego tematu, a przecież na magnificonie było tyle reklam tegoż konwentu i słyszałem od kilku osób, że się tam wybierają.;)
Tak ogólnie to interesuje mnie również zainteresowanie tym konwentem, ponieważ organizatorzy jakoś nie przewidzieli przedpłat, a jakoś czekanie 5 bądź więcej godzin w kolejce, by się załapać na niego mi się nie widzi.[zly]
Z chęcią dowiedziałbym się też na czym polega "porycie" tego konwentu od osób, które tam były w zeszłym roku.:)
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Ja się tam wybieram z ekipą samochodem. Standartowo, będzie można mnie spotkać na turnieju soul calibura ^^.
P.S Będzie ktoś z forumowiczów uczestniczył w turnieju ?
Ja... choć średnio mi idzie
W jakim sensie średnio ci idzie? Skoro mieszkasz w sosnowcu, to pewnie masz niedaleko?
Tak wiem... temat jest o "porytości" tego konwentu, ale ja tylko odpowiedziałem na pytanie Hayate. Mimo tego, że nie umiem dobrze grać w soul calibur to biorę udział. ;] Wybacz, za offtopa ;]
Tak wiem... temat jest o "porytości" tego konwentu, ale ja tylko odpowiedziałem na pytanie Hayate. Mimo tego, że nie umiem dobrze grać w soul calibur to biorę udział. ;] Wybacz, za offtopa ;]
Nie ważne czy ktoś gra dobrze/słabo, liczy się tylko dobra zabawa i o to chodzi ^^
Ja raczej wpadne z ekipią ;p at last xD
Neze mnie niestety:P
Ja też na konwencie będę i gorąco wszystkich zachęcam do pojawienia się
PS
Ja na Soul Calibura raczej się nie wybiorę, chociaż jak grałem w to pierwszy raz to udało mi się pokonać Bartiego XD
Mógłby ktoś sprawdzić busa z pod empiku w katowicach między 18-20 tam gdzieś koło was? Bo ja za bardzo nie orientuje się w tym rozkładzie.
808 - 18:05, 18:35, 19:05, 19:30, 20:05
811 - 18:15, 18:45, 19:15, 19:45
815 - 18:24, 18:54, 19:24, 19:54
835 - 18:08, 19:08
Ale żaden nie dociera bezpośrednio do celu. Mała przesiadka z centrum Sosnowca będzie konieczna. Ewentualnie można z buta ( kierunek wschód), spytać o ulice Legionów, to z centrum jakieś 20 min.
Ostatnio edytowany przez sajdak (2008-06-05 22:49:09)
Mnie niestety nie będzie ani na porytkonie ani na konekonie - egzaminy
Ja też na Porytkon się wybieram... A że blisko to się korzysta. xD
I nie wydaje mi się, że ktoś za mną tęsknił. xD
Ale za to jest to mój pierwszy konwent w życiu. ^_^ No i w sumie kumpli z klasy, z którymi się wybieram, także będzie pierwszy raz. Z wyjątkiem jednego. ;]
War... War never changes.
Troszke jestem zaniepokojony tym, że na 7 osób, które wyraziły zainteresowanie i chęć przybycia 7 to faceci :/ Do tego "KUMPLE" Ichii'ego też nie poprawiają sytuacji. Ostatnia nadzieje w "EKIPIE" Hayate
Nie no są bliższe konwentowi przystanki, ale faktycznie 815 zatrzymuje się na Wawelu ( tak tak mamy Wawel w Sosnowcu ), skąd na konwent jest bliżej niż z centrum, o czym zapomniałem, bo prawie zawsze wysiadam z 800-ek w/na centrum. Mój błąd ^^
Troszke jestem zaniepokojony tym, że na 7 osób, które wyraziły zainteresowanie i chęć przybycia 7 to faceci :/ Do tego "KUMPLE" Ichii'ego też nie poprawiają sytuacji. Ostatnia nadzieje w "EKIPIE" Hayate
Niestety ja jadę tylko z 2 ziomkami. Ale nie martw się, kumpel mi mówił, że jedzie z jakimiś gothic lolitami ^^
Ostatnio edytowany przez Hayate (2008-06-06 00:51:45)
No tak nic tak nie poprawia nastroju jak kilka gothic lolitek, świece, lochowa scenografia, kilka pentagramów, a do tego kielich świeżej krwi XD
PS
A ja musze o 06:30 wstać, żeby sie na konwent zebrać :/