Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak jak w temacie, jak myślicie czy będzie kontynuacja tego anime? (szukałem na forum ale nic nie znalazłem na ten temat)
Kto wie. Póki co TypeMoon jest zajęty robieniem Kara no Kyoukai. Ale po grze fate/stay night wyszedł jej sequel. Fate/stay hollow czy jakoś tak. Jest na wiki. Więc może jak szczęście dopisze, to i zrobią anime z wątkami z fate, ale jedno jest pewne, nie będzie to bezpośrednia kontynuacja, bo w końcu zekranizowali jedną z wielu dostępnych ścieżek. (A Fate (visual novel) ma z tego co wiem 40 zakończeń )
Co takiego zekranizowali? Tyle jest tego z motywami FSN, że się gubię ;p
Zekranizowano Fate/Stay Night - scenariusz który ma jedno zakończenie.
Natomiast równolegle i związane z fabułą Stay Night są jeszcze:
Fate/Unlimited Blade Works - Rozwinięty wątek Archera, chyba najlepszy scenariusz o bodajże 2 albo 3 zakończeniach.
Fate/Heavens Feel - Rozwinięty wątek Sakury i Raider, 2 albo 3 zakończenia.
Fate/Hollow Ataraxia - coś jakby kontynuacja Fate/Stay Night, choć wątki są trochę pokręcone.
Fate/Zero - wydarzenia sprzed Fate/Stay Night.
No i tyle. Chętnie bym w grę pograł, ale tłumaczenia chyba jeszcze do końca nie zrobili, a o Anime narazie nie ma co myśleć, choć liczba fanów Fate rośnie z każdym dniem
Myślę że jakby wzięli się za Fate w tych rozszerzeniach to by nic nie stracili ... Anime super, lecz na kontynuacje nie ma raczej co liczyć :/... ile to już po premierze ?
Tak jak w temacie, jak myślicie czy będzie kontynuacja tego anime? (szukałem na forum ale nic nie znalazłem na ten temat)
Po co mają robić kontynuacje FSN jak pierwsza seria była naprawde w deche, a kontynuacje przeważnie są nędzne jak 4 godzinne orędzia Tuska.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
~ Ebrithil1691 Fate S/N powstawało od 7 stycznia 2006 do 17 2006 czerwca, a co do kontynuacji to fajnie jakby ją zrobili ale szczerze w to wątpię.
W sumie lepiej by nie robili alternatywnych scenariuszy z FSN a zrobili serie Fate Hollow Ataraxia... FHA gra jest niesamowita...
xD
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Po co mają robić kontynuacje FSN jak pierwsza seria była naprawde w deche, a kontynuacje przeważnie są nędzne jak 4 godzinne orędzia Tuska.
Dla kasy oczywiście (i ku uciesze fanów, ale to już raczej skutek uboczny). A wracając do tematu, to też uważam w na razie nie będzie kontynuacji anime. O ile pamiętam w anime FSN historia ogólnie się zamknęła, a kontynuacja nie została zapowiedziana w niedługim czasie.
Strony 1