Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
No właśnie... Któraś polska grupa zajęła się tłumaczeniem tej pozycji? Spotkałem się z opiniami że manga wyszła lepiej od anime,
tylko właśnie nigdzie nie mogę znaleźć tego tytułu w polskiej wersji. Oficjalnie chyba też nie zostało wydane?
Jeśli tak to proszę o jakieś namiary...
Znalazłem na jakimś zagranicznym torrencie 8 tomów, ale niestety po angielsku...
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
http://manga.wszechbiblia.net/wbs_projpf_search.php
Tutaj zawsze szukaj infa o polskich skanach.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-08-08 20:45:41)
"Skazany na zajebistość"
Dzięki, mimo że nie znalazłem tam NHK ni youkoso! to link do strony się przyda.
No nic, będzie trzeba poczekać aż ktoś weźmie się za tłumaczenie.
A póki co pozostaje wydanie angielskie...
Banzai ma NHK w planach ale narazie nie wiadomo nic o dokladnej dacie ( a nawet przyblizonej ) wydania 1 chaptera...
Ja pamiętam, że kiedyś oferowałem koleżance z Banzai!, że przetłumaczę dla tej grupy N.H.K., bo uważam ten tytuł za świetny, ale koleżanka ta powiedziała, że inna grupa ma to w planach. W każdym razie jeśli ktoś to rusza, to oferuję swoją pomoc - czy to w tłumaczeniu, czy w korekcie.
EDIT: Za dużo wypiłem, zdecydowanie.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-08-09 02:23:35)
"Skazany na zajebistość"
Jeśli komuś to pomoże i coś przyśpieszy to i ja oferuje swoją pomoc. Z angielskim u mnie słabo, wcześniej nie zajmowałem się też podobnymi rzeczami, ale z grafiką jestem dość dobrze obeznany więc mogę pomóc przy edycji skanów, podmianie tekstu na skanach albo choćby nawet korekcie tekstów itp.
Ale jak nikt nie będzie się chciał za to zabrać to trudno. Będzie trzeba poczekać.
A w między czasie zostaje jedynie siedzenie ze słownikiem i może jakoś powoli to przeczytam.
Strony 1