Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
EDIT: Down - Spoko, stary
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-08-28 02:08:39)
"Skazany na zajebistość"
Hehe, tak czasem wychodzi, Zjadacz, możesz to teraz pozmieniać, bo już wywaliłem tamte zdania, dość blamażu, A Kiczowaty musi naprawdę nienawidzić KKnD, że takiego avka i sygna sobie wstawił.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
A Kiczowaty musi naprawdę nienawidzić KKnD, że takiego avka i sygna sobie wstawił.
nie ja jeden
A co do przebywania w mainie, to rzeczywiście trochę tam czasu spędziłem. Głównie dlatego że to tam odbywały się koncerty, cosplay czy chociażby ten wormsowy LARP. Ale jeśli jednak chodzi o projekcje, to większość ominąłem. Wiele puszczanych tam anime znam i mam na dysku (wspomniane wcześniej Mnemosyne czy BB), a niekróre mi się nie spodobały i wyszedłem po pierwszym odcinku (np. You Are Under Arrest, którego chyba potem i tak nie emitowali). Yattamana w ogóle nie chciałem oglądać, a na Soul Eaterze poszedłem sobie do sklepu po redbulle, bo nuda i zasypiałem.
I tak kręciłem się tu i tam. Na konsolowym nie pchałem się do grania, bo jestem strasznie do tyłu z konsolami. Nigdy nawet nie miałem pada do X-Boxa czy Wii w ręce. Jedynie pograłem sobie w poczciwego Tekkena. W ogóle to goście tam wymiatali, jakby całe życie tylko grali w to Naruto.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-08-27 18:42:02)
<ziew> a mi tym razem piernicon mniej się podobał niż zeszłego roku
i żałuję, że ominęło mnie after-party
btw. Bakura - jak nie zauważyłeś, że 4 grupa to nerv był to się nie przyznawaj lepiej
---
czas mi wrzucić coś do sygnaturki - coś w stylu: "Olewam ansi z powodu nowego forum. Czekam na 'stare-nowe' funkcje."
Strony Poprzednia 1 2