Nie jesteś zalogowany.
Mam do sprzedania 4 numery "neon genesis evangelion"
5/99, 2/00, 3/00, 4/00, za 2zł sztuka.
mam też na sprzedaż trzy płyty kawaii cd (Kawaii CD 3, Kawaii CD 8 oraz Kawaii CD 9 - w CD 9 są dwie płyty) - po 5 zł za sztukę
Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mailowy
tam_gdzie_spadaja_anioly@interia.pl (mogę tu rzadko zaglądać)
Ostatnio edytowany przez mandzula (2008-09-14 12:52:07)
a co jest konkretnie na tych plytach ??
Kawaii cd 3:
Animacje (m.in. Akira, Armitage III, Moldiver, Ranma 1/2, Tenchi Muyo, Tokio Babylon...), Galeria czytelników, programy (Sea, Mp3 player, Medsauce), Grafika (m.in. Oh my goddess, Alita, Slayers, Lady Oscar, Urusei Yatsura...), Dźwięk (m.in. Dominion, Tank police, Sailor Moon, Gatchaman...), Virtua Fighter.
Kawaii Cd 8:
Anime (m.in. Neon genesis evangelion, sailor moon, yami no matsuei, hamtaro, angelic layer, dragon ball GT...), fanarty, tapety (DN Angel, Angelic Layer, Wild arms, duel jewel itp), teksty, muzyka (3 utworu w wykonaniu Duel Jewel)
CD 9:
pierwsze cd:
anime (m.in. naruto, llove hina, mouse, kiddy grade, ghost in the shell itd), teledysk magic japan, teksty, j-music audio (Heart of the night - rei Hazuki), mangowe ikonki na windowsowy pulpit (sailor moon, łowca dusz, tenchi muyo, fushigi yuugi, dragon ball, cowboy bebop, angel sanctuary itd)
drugie:
15 utworów audio (w tym np. Gackt, Pierrot, Dir en grey, shina ringo, taka matsumoto)