Nie jesteś zalogowany.
Konwent Anime BAKA Y2K8 obędzie się w dniach 4-5 października we Wrocławiu.
Ktoś się wybiera? I czy macie jakieś propozycje odnośnie zlotu (czas, miejsce i co tam będziemy robić ) ? Prawo Dżungli wezmę na pewno, bo zawsze dużo śmiechu jest przy tej grze ^^.
Ha ! Mój drugi tydzień mieszkania we wrocku rozpocznie sie konwentem . Wyczepiście.
99%, że będę
"Skazany na zajebistość"
Ja bym strasznie chciał jechać, ale mnie trochę trafia jak pomyślę o odległości i samotnej podróży.. może się ktoś wybiera z Bielska-Białej? ;p
OOOOoooo ja planuje wypad na ten konwent od dłuższego czasu xDD
Jedzie Ktoś z okolic Gliwic? np. Katowice czy jakoś tak ^^ (najlepiej grupa pełna lasek :> )
Szukam księcia (niekoniecznie na białym koniu, byleby nie był Kirą xD), który mnie wyrwie z łap okrutnego smoka (mojej matki ._x) i zawiezie na konwent ;P
Cholerna klasa maturalna <.<
Jak chcesz możesz zabrać się pociągiem razem z naszą ekipą (Ja, Sashimi, Mastr) ^^.
Jedzie Ktoś z okolic Gliwic? np. Katowice czy jakoś tak ^^ (najlepiej grupa pełna lasek :> )
nie wiem czy bede umiał się zmienić w horde napalonych panienek - ale na konwent bym się chętnie przejechał ; o Katowice user
Aloha~~
Ja tak samo się wybieram, a do tego jeszcze kolega z dziewczyną i być może dwóch innych, zależy czy znajdą czas i pieniądze.
Na razie są plany, by wybrać się na Wrocek pociągiem z Katowic. Na forum NnH Rin (kumpel z klasy xD co to miał się dojazdem zająć) pisze tak:
Ogólny plan dla ludzi, którzy mają bliżej do Katowic.
Są dwie..wersje.
Pierwsza wyjazd ciopągiem pospiesznym z dworca głównego w Katowicach o godzinie 5:34 i bylibyśmy w Wrocławiu o godzinie 8:25. Cena Biletu normalnego wynosi 36 zł odliczając zniżkę 37% wychodzi 22 zł z groszami.
Drugą wersją jest wyjazd o 7:34 na miejscu jesteśmy o 10:25, lecz sęk w tym, iż jest droższy o *Fanfary* 3 zł ( 39 zł) z zniżka tam 24 zł z groszami.
Oba wyjazdy oczywiście są 4.09.08r obie również są bez przesiadek. Jaką wy wybieracie ? Moją osobiście jest ten ciopąg 5:34. Taniej i jesteśmy przed wpuszczaniem. (czyt. 9:00 )
Mi tam obojętne, którym pociągiem... Byleby dojechać.
Jak ktoś z Katowic i okolic jedzie, można by się w kupę gdzieś zebrać.
Prawo Dżungli wezmę na pewno, bo zawsze dużo śmiechu jest przy tej grze ^^.
Ojjjj, weź Jungle Speeda. ^_^ Z chęcią chapsnę parę kart i się zutylizuję. ^_^
Choć utylizacja ciężko mi idzie, bo troszku się myli z bitką. xD
War... War never changes.
Hmmm jak bym wyjechał z Gliwic pociągiem o 04:27 jestem w Katowicach o 05:17 potem mógł się zabrać z wami tym o 5:34 @___@ albo jechać tym 06:15 i być w Katowicach o 06:50 czyli jak co mogę się załapać xD
Noo chyba że pojechał bym tym z Gliwic bezpośrednio do Wrocka i zabrał się z kimś kto jedzie z Gliwic i dosiada się w Kędzierzynie Koźle lub Opolu :/
Ichi Nice [= można się zabrać z wami ?:>
~Tion, to pytanie jest tak oczywiste, że bardziej być nie mogło. ;P
No pewnie. xD Nie będzie przynajmniej nudno w drodze na kon. :]
War... War never changes.
Ja jadę na 100%:]
Wyruszam z Bielska Białej wraz z dwoma kolegami:)
Po prawdzie są z Wilkowic ale i tak pojedziemy tym samym pociągiem^^
Jadę pociągiem z Katowic, więc możemy zabrać się razem, bo z tego co widziałem, chyba przesiadka w Gliwicach się szykuje.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
OOo to z Gliwic razem i w Katowicach byśmy się zabrali z resztą ^^
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-09-20 00:25:15)
Będę na 100%
Ja też pojadę pociągiem z Kato o 5.34, bo ten z przesiadkami nie dotrze na czas, więc większą część drogi możemy jechać razem, najlepiej by było jeszcze wymienić się numerami telefonów, by łatwiej później się znaleźć
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu