Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
sporo ludzi jedzie tym z Katowic o 5.34 ?
Rok temu bylem, ale w tym roku się nie zjawie. Finansowo się wykończyłem i nie mam pieniążków, nawet bilet do Wrocka jest dla mnie przeciążeniem. Będę musiał zacisnąć pasa... nie ma to jak przysłowiowy biedny student :p
Zgrzyt, dość sporo osób z Kato pojedzie i podobno gdzieś już na forum się ugadywali, ja w każdym razie pojadę z tobą, Sonicem, Ichiim i Tionem.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
...pojadę z tobą, Sonicem, Ichiim i Tionem.
I moim kumplem wraz ze swoją dziewczyną. ;p
Mi jeszcze pozostało ojca dokładnie się wypytać i transport, czy mnie podwiezie...
I z babcią powalczyć, bo cały czas napieprza bym to odwołał.
Ostatni wyjazd w wakacje mi nie wypalił, tak ten musi się udać.
War... War never changes.
Ziew, tak jak rok temu i 2, szkoła baki to 5 minut z buta od mojego domu.
Wpadnę tam jutro na chwilę.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2008-10-03 02:12:54)
buhahahaa teraz 10 minut >.> bo przenieśli do innej szkoły
niekoniecznie mam teraz lepszy dojazd 8 autobusami które dojadą tam w 2
Zresztą już mam wejściówkę od 21 ale przyjdę jutro o 8, prześpię się w domu.
Kurde... to pierwszy konwent w tym roku za który płacę a byłem na wszystkich prócz porytkonu (byłem wtedy w szpitalu, jak nie to bym i na niego pojechał).
W zeszłym roku było ciekawiej i co ważne mniej ludzi było, bo tym razem jest strasznie tłoczno;/ a cosplay w hali był straszny (dla oglądających) strasznie ciasno i duszno, ale za to ciekawiej i sporo ludzi wzięło w nim udział. Za rok będę na bank i pewnie na całe 2 dni.
Konwent ogólnie udany ale to za sprawą towarzystwa a nie atrakcji XD (towarzystwo pewnie będzie teraz odsypiać)
cosplay był straszny brak tlenu, ciasno, gorąco i problemy techniczne(i nogi odpadały). Ale Nawet nawet. Najgorsze coooo było to te dziecko na poczatku cosplayu(super przegięcie), dwaj EMO (prawie->) japan style homo kolesie i ich całus X_x a miałem właśnie kupić zapiekankę /(-_-)\ , oraz masa dzieciarni @___@ i ten tłok na kiermaszu. Jednak ochrona była spoko trzymało to klimat ^^ u DDRowców nie walił skarpetami.
Jednak jest pewien super minus bufet a raczej jego brak w starej miejscówce mieścił się fajny i można było sporo rzeczy zjeśc a tu co ? sklepik i polski japoński kucharz (śmierdziało ale możne było dobre ). Jednak Atmosfera zajebista, spoko laski, spoko ludzie i dużo humoru xDD tak ma być.
Nie ma się co dziwić jak podobno było ponad 2500 osób.
hmm? i ty w to wierzysz?
Aż ci coś zacytuję:
Shiz napisał:besmirch napisał:3) Zakładając, że każdy zapłacił 30zł to wychodzi 75tys...
Z regulaminu konwentu pkt 3
3. Wielki zjazd mafijny B.A.K.A. jest imprezą niekomercyjną. Wszelki zdobyte fundusze przeznaczane są na pokrycie kosztów organizacji zjazdu. Organizatorzy pracują społecznie.Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać by nie zacytować regulaminu w tej kwestii.
Teraz rusz głową Jak nadal nie wierzysz to masz tekst - "Rok temu zarobili tyle co by wystarczyło na 2 kolejne baki" - jakoś tego nie widziałem. Szczególnie, że wiem na co poszły pieniądze
A miejsc do spania i tak było pod dostatkiem.
Powyższe chyba mówi samo za siebie, że nie było nawet połowy z tylu bo mieli tylko 1/4 szkoły (tam jest przedszkole, podstawówka, podstawówka katolicka, gimnazjum, liceum ogólnokształcące, liceum profilowane), mieli umowę tylko z jedną
(jakby co nam nagrany cały konkurs h-dub.) :-)
Były lepsze HCD ale daj jak już masz
Jednak Atmosfera zajebista, spoko laski, spoko ludzie i dużo humoru xDD tak ma być.
Amen.
W sumie, to mogę się podpisać pod tym, co Zgrzyt napisał. xD
Najgorsze coooo było to te dziecko na poczatku cosplayu(super przegięcie), dwaj EMO (prawie->) japan style homo kolesie i ich całus X_x a miałem właśnie kupić zapiekankę /(-_-)\ ,
Taa... Dziecko jakoś mi szczególnie nie przeszkodziło, ale to drugie... Brrrrrrr... To było straszne przeżycie...
Zresztą wtedy i Zjadacz przy tym był, jak wędrowaliśmy przez las ludzi w drodze po sklepikowe artefakty.
A tak to pozostaje czekać do następnego kona i następnej "Krajowej".
~Bakura, ~s0n1c, kiedy dacie swoje paczki ze zdjęciami? ^_^
War... War never changes.
Nie wszystkie się nadają do wystawienia xD oj nie wszystkie xDD
A i trza wspomnieć ze Kira nam niezłej rozrywki dostarczył (^_^)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-10-07 16:21:13)
Sonic, podziwiam, w końcu zdecydowałeś się na wstawienie zdjęć, dam również swoje przy czym liczę na to, że ktoś wrzuci nagrane scenki cosplayowe , bo odpuściłem sobie tą część cosplayu ponieważ na sali było zbyt duszno i stałem na samym końcu przez co i tak niewiele bym zobaczył. Baka zasłynął z tego, że na cosplayu było najwięcej osób , nawet na pamiętnym Doji 7 tyle osób nie było, choć tam prawie każda grupka chciała przedstawić jakąś scenkę przez co cosplay padł, tu raczej tak nie było... tak czy siak chciałbym to zobaczyć^^.
link do fotek
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Fajne fotki. Konwent zresztą też bardzo udany.nowe znajomości i mile spędzony czas. Kto nie był niech żałuje.
PS. Bakura: macbel, a nie MacBell - to tak na przyszłość.
oj jest, zwłaszcza jak się było z taką ekipą ;p
Dzięki za fotki -właśnie się ściągają.
Na szczęście cosplay miałem na wyciągnięcie ręki, poważnie ;p Ale jakoś niewiele z niego pamiętam. Pewnie przez te emocje XD
Anime makes you stupid
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna