Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich.
Mam problem z napisami ściągnąłem ostatnio napisy w formacie ass do bamboo blade i mam z nimi problem. Nie ma w nich polskich znaków....
np: Klub to dla nich wspaniałe miejsce żeby mogli popisać się swoimi umiejętnościami.
Czy można coś z tym zrobić, jakoś to naprawić? Oczywiście jakimś innym sposobem niż ręczna poprawa tych napisów przez edytor subedit
z góry dzięki za pomoc
Przeczytaj FAQ.
Chodzi Ci o te od Lukassa, tak? Z tego co widzę, to tam jest skopane kodowanie. Otwórz to w notatniku i tam jak masz te wiersz rozpoczynające się od nazwy Style, to w każdym z nich zmień ostatnią cyfrę w wierszu na 238. Tam na końcu każdego wiersza jest liczba 186. Zmień je wszystkie na 238 i powinno działać.
A tak na przyszłość, to polecam się zainteresować tym programem: http://www.malakith.net/aegiwiki/Main_Page. Jak przyjdzie Ci potrzeba przesunąć czas wyświetlania, coś pozmieniać, czy też przekonwertować napisy w ASS, to będzie jak znalazł.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-11-30 17:12:29)
Wielkie dzięki Master rzeczywiście pomogło w sumie to pierwszy raz się z czymś takim spotkałem na animesub
Strony 1