Nie jesteś zalogowany.
Miasto ,Szkoła Liceum
Gat>Akcja,walki,tajemnica,
>Dziwna dziewczyna pała pragnieniem zemsty.
>Chłopak zakompleksiony znerwicowany i mający ewidentnego niefarta.
Czyli kłopoty w kratkę,oczywiście zło się panoszy i nie braknie scen walk .
A co dalej zobaczymy:)
To nie jest pełny opis na temat tego anime tylko sygnał>JEST WYSZŁO<.
Producent Sunrise
Na podst Mangi >Dall-Young Lim i Sung-woo Park>Korea<
Link do opisu na stronie
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6211
Ostatnio edytowany przez sasad (2009-01-14 15:55:11)
dobre anime sie zapowiada...
Dziewczyna ma w ręce kowadło:) a taka niepozorna.
Człowieku ... jak chcesz pisać opisy anime to się do tego przyłóż ...
Daj więcej informacji jakiś bardziej zrozumiały opis i wklej zdjęcie ...
Swoja droga anime całkiem ciekawie się zapowiada...
To jest info a nie opis jakby był opis to bym napisał jak byk >RECENZJA< Fotka potrzebna ? Ok link już jest do stronki.
Jak piszesz info, to najlepszym rozwiązaniem będzie napisanie: Fajnie anime wyszło, takie i takie.
Nic więcej. XD
Hatake heh bez przesady lepiej delikatnie coś napisać .Coś co przyciągnie uwagę .
hmm, sasad tylko po co takie info. Oto jest pytanie. A nie ukrywam, ze takie tematy tylko irytuja [ale to moze tylko moje odczucie].
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Waski a myślisz że 100% ludzi ogląda strony zagraniczne z Anime? Bo ja wątpię w to.
Jak sami nie dajecie info o tym to nie czepiajcie się , bo wg mnie jest to czepianie i bicie piany.
A jeśli masz jakieś wątpliwości to proszę zerknąć na licznik odwiedzin tematu.
Ja nie chcę xx odpowiedzi tylko aby ludzie przeczytali to info.
Ostatnio edytowany przez sasad (2009-01-14 15:52:32)
lol, to mają strony z zajawkami po polsku?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Waski a myślisz że 100% ludzi ogląda strony zagraniczne z Anime? Bo ja wątpie w to.
1.Wątpię że 100% ludzi ogląda "np. ja nie oglądam".
2. pisze się wątpię
A jeśli masz jakieś wątpliwości to proszę zerknąć na licznik odwiedzin tematu.
Moim zdaniem licznik tyle nabił tylko dlatego że ludzie myślą że to jakaś rozbudowana recenzja.
a się okazuje że to tylko kilku zdaniowy opis wrażeń z anime pisany spontanicznie bez większego sensu.
Czyli kłopoty w kratkę,oczywiście zło się panoszy i nie braknie scen walk itp
Co to znaczy to itp? przemoc? seks?
Miasto ,Szkoła Liceum?
Już na samym początku zadajesz pytanie?
To nie jest pełny opis na temat tego anime tylko sygnał>JEST WYSZŁO<.
k wyszło, ale kogo to obchodzi skoro dajesz sygnały przypominające cholernie żałosną recenzje która zniechęca ludzi do oglądania.
[przynajmniej ja mam takie odczucia]
Nie żebym coś do ciebie miał...
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2009-01-14 14:03:49)
Ja tu nabijam licznik tylko po to, by się pośmiać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Taaa jak się nie ma do czego czepić to i na wszystko znajdzie się paragraf
Gdy tylko zobaczyłem ten art czy co to jest na AniDB to od razu skojarzyła mi się Shana.
Ludzie, którzy czytali mangę chyba nie za pozytywnie się wypowiadają o anime, ale myślę, że warto zobaczyć.
Ludzie, którzy czytali mangę chyba nie za pozytywnie się wypowiadają o anime, ale myślę, że warto zobaczyć.
Może i warto zobaczyć ale zdecydowanie trzeba spełnić jeden warunek...
Pod żadnym pozorem nie oglądać tego jeśli czytało się wcześniej mangę! Ogólnie wprowadzono tyle zmian i ocenzurowano to do tego stopnia, że oglądając pierwszy odcinek byłem bliski załamania Brakuje krwi, główny bohater niby ten sam ale nie ma w zasadzie nic wspólnego z tym z mangi nie licząc imienia... Kuro wygląda jakby ważyła ze dwie tony, Akane też tu z deczka za stara względem wieku głównego bohatera... Zresztą co tu dużo gadać, kolejna dobra manga na podstawie której powstaje mierne anime.
Może i anime się spodoba tym, którzy mangi nie poznali... Ale to też tylko i wyłącznie „może”.
Narazie oglądam ale... Ale raczej w nadziei, że zobaczę kilka scen znanych mangi w ruchu, kolorze i z dźwiękiem...
Ostatnio edytowany przez werewolf (2009-01-26 06:19:29)
A ja słyszałem odwrotną opinie że z miernej mangi będzie dobre anime, więc obejrzeć trzeba samemu i ocenić.
Obejrzeć to się obejrzy, anime nie ma nic wspólnego z shaną bo to zdjęcie na anidb było mylące. Wygląda o wiele gorzej w anime niż na tym zdjęciu poniżej. I szkoda że nie jest poważna jak shana.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=6211
jak na razie to jestem po 2 epkach, no i takie to sobie. fabula niczym nie powala, w sumie wszystko już gdzieś było. nie wiem czemu, ale jakoś po tym anime elfen lied mi się przypomniało. dla mnie przeciętniak.
猫が大好き!!!
Anime jak szło tak szło, ale od 12 epka zaczyna się ładnie rozkręcać(no i w 13 mamy nowy opening) ^.^ Więc według mnie warto było się męczyć z tymi epkami początkowymi.