Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Znalazlem na saizens fansubs torrenty do calej serii 2007 tylko jest teraz ktos potrzebny do przetlumaczenia tego...;p jako ze sie wogole nie znam na tlumaczeniu napisow bo jestem lewy z jezykow mam pytanie czy dal by rade ktos przetlumaczyc to?
Przecież jest przetłumaczone przez KA
Ostatnio edytowany przez berith14 (2009-01-17 00:36:17)
KA?;p a co to?:P wiem ze Cieslak zaczal 2007 ale na 2 epku sie skonczylo...
cieslak porzucił projekt, bo stwierdził, że strata dla niego czasu.
obejrzałem obie serie i musze powiedzieć że są świetne . Koniec drugiej serii kończy sie bardzo ciekawie , mam nadzieje że będzie kontynuacja tego anim . A zarazem mam małą proźbe chciałbym ściągnąć ten anim (druga seria) ale w avi , znalazłem ale w mkv. Mógłby mi ktoś pomóc .Z góry dzięki
pozdro:)
jaka szkoda ze cieslak porzucil projekt...:P aff a tak malo juz bylo do konca 2 sezonu....:P nie mogl bys spowrotem 2 zaczac tlumaczyc?:P bys uszczesliwil miliony Polakow
Nie mam czasu na głupoty.
Poważni ludzie mają poważne problemy, prawda cieślak, np tłumaczenie 2 sezonu hajime no ippo
noo za Hajime jestem jak najbardziej...:P tez lubie to anime .... ale Cieslak taka prosba od milionow polakow z calego swiata ....jak bedziesz mial tam chwilke na przetlumaczenie epka wez przetlumacz...;P
Właśnie czekam na angielski przekład Ippo. Co do BB, nie ma takiej opcji.
czemu?... ( to tylko 11 epkow...:P
no właśnie też sie dołączam do tej małej prośby.
Aż 11.
dla Takiego master jaK Ty to TYLKO .... ale nie mogl bys jak bys mial wolna chwilkem jakas?...
Nie, i nie proś już więcej, bo to nie ma sensu.
przynajmniej sprobowalem tego mi nikt nie zabroni
szkoda tak jak no tłumaczy to nikt nie potrafi
szkoda tak jak no tłumaczy to nikt nie potrafi
Nice try!
Nice try!
hah :p
Strony 1