Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Co mnie interesuje:
Full Metal Alchemist (jak chyba każdego), K-ON (podoba mi się gitara, oby się tylko nie okazało, że to jakieś ecchi z małymi dziewczynkami), Eden of the East, Rainbow, Phantom. Może wezmę się za tłumaczenie któregoś.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2009-02-07 19:42:45)
Na pierwszy rzut oka na 100% zainteresuję się FMA (jak chyba każdy ), K-ON (KyoAni!) i Tayutama (moe~~), co do reszty się sprawdzi jak będą jakieś większe trailery .
EDIT: przejrzałem jeszcze trochę trailerów, i do oczekiwanych tytułów dołączam jeszcze Pandora Hearts, Basquash! i Hatsukoi Gentei.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2009-02-07 22:10:53)
Cobra i Rainbow mogą być ciekawe aczkolwiek okaże się to w praniu.
Cóż, widze, że moja walka o pisanie w tamtym temacie nie pomoże, a jak nie możesz wygrać to się przyłącz ;] To może odrazu zrobi się, kto co będzie tłumaczyć?:D A na tej stronce znajdziecie pare trailerów do wymienionych serii A ja osobiście czekam na ecchi: Quen's Blade, Tayutama, Fight Ippatsu! Juuden-Chan!! i troche anime z akcją FMA2, Pandora Hearts, a z resztą zobaczy się ^.^
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-07 21:07:11)
FMA odpuszcze sobie bo pierwsza seria znudziła mnie po kilku odcinkach, K-On będę oglądał na bank, dam szansę Natsu no Arashi.
O innych seriach za mało wiem by mógł ocenić.
Heh FMA to nie wiem, mieszane uczucia
07 Ghost trzeba będzie zobaczyć
Phantom - myślę, że to będę dodatkowo tłumaczył
Hahaha xD Hayate no Gotoku 2, normalnie mnie zatkało ^^ Nic nie słyszałem, że ma się pojawić w tym sezonie ^^ Aj łont łocz it!
oprócz tego FMP, mimo, że 1st nie skończyłem oglądać (jakoś mi się znudziło pod koniec), co do innych anime to dla mnie nowości, bo mang nie czytuję, więc zobaczymy co mi wpadnie w łapska ^^
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2009-02-07 23:04:55)
ja się zastanawiam nad..
fma2, shangri-la, k-on!, pandora hearts, saki, hng2, asura cryin, hatsukoi gentei, tayutama, natsu no arashi
ale wszystko może ulec zmianie
Ghostpll22, 3 anime to kontynuacje FMA, Hayate no Gotoku i Shinkyoku Soukai.
FMA, 07-Ghost i oczywiście Hayate no Gotoku ^^ Jak siebie znam, sięgnę po to, co będzie miało powodzenie.
Wiele serii, ale nic specjalnie mnie nie rusza. Choć i tak pewnie będę oglądać wszystkie.
FMA! i Hayate no gotoku ofc xD
Eden of The East - nie wiem czemu ale cos przykuwa moja uwage
Phantom - uwielbiam te mrczne klimaciki
a po za tym senjou no valkiria, pandora hearts, 07 - ghosts, tears to tiara i natsu no arashi
moja dziewczyna oglada anime ze mna wiec niektore tytuly zmuszony jestem przebolec ;]
na wiosne ma wyjsc oav saint seyi wiec na to czekam:) na Berserka nie mam co liczyc w tym roku:P
Nareszcie: La Corda d'Oro drugi sezon!!! To na pewno obejrzę-co jeszcze?
Największym hitem będzie oczywiście Fullmetal 2, ale ja nie jestem fanem, więc obejrzę sobie Pandora Hearts, Saki, Asura Cryin' i 07-ghost
Strony 1