Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nie wiem czy w dobrym dziale to piszę, ale ten wydał mi się najodpowiedniejszy. Chodzi mi o napisy do anime Blood: The Last Vampire. Nie wiem czy są one na stronie, bo szukając przez wyszukiwarkę nic nie znalazłam a w katalogu alfabetycznym też ich nie ma. Jeżeli jednak one są to bardzo bym prosiła o link do nich a jak nie ma prosiłabym o przetłumaczenie. Wrzuciłam ten tytuł też do poszukiwanych napisów, ale je ktoś skasował. Tak ogólnie to mógłby ktoś się zająć wyszukiwarką, bo nie raz nie wyszuka napisów, które jednak są na stronie. Z góry dzięki za pomoc.
Nie znajdziesz ich, ponieważ anime to zostało wydane w Polsce i ma lickę Radzę wydać 19,90 i zakupić oryginalne wydanie od IDG, a najlepiej to 39,90 i zakupić cały pakiet z GitSem, Armageddonem, Bloodem i Kai Doh Maru
A co do wyszukiwarki, to jest ona strasznie czuła na tytuły: angielski i japoński. Musisz dobrze dobierać opcje.
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2009-03-01 18:13:45)
Pogrzeb na necie i kup wydanie IDG Np. tu. A jak nie, to szukaj gdzie indziej, bo pewnie się już nie pojawią na ANSI.
EDIT
Ktoś się produkuje, inny go uprzedza
To nawiązując do posta gu4rda. Wczoraj zacząłem z Hiki oglądać "Armagedon", jakie dno... Po 25 minutach odpadliśmy. Kreska do bani, historia z dupy się toczy na początku... Ja tam nie polecam. Na szczęście było na divixie z IDG xD "Kai doh maru" takie sobie ogólnie, a Wan przestylizował napisy
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-03-01 18:15:15)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wrzuciłam ten tytuł też do poszukiwanych napisów, ale je ktoś skasował.
Exactly - napisy z polską licencją usuwam, ze względów podanych przez poprzedników W finalnej wersji WL będzie o tym notka.
Na razie zapoznaj się z listą zlicencjonowanych anime, które jest już lekko nieaktualna ale mimo wszystko stanowi dobre źródło odniesienia.
Quithe, tak właśnie myślałem, ale wziąłem ten pakiet dla samego GitSa i Blooda. W sumie 4 filmy w cenie dwóch a nóż widelec, kiedyś się te dwa obejrzy
Dziękuję za odpowiedzi. I jeszcze jedno. Przeczytałam tą listę zlicencjonowanych anime, ale na niej widziałam też tytuły, do których są tutaj napisy. Czemu do niektórych mogą być napisy a do innych nie ?
Yaone, tak bywa, ale to nic nie poradzimy.
Strony 1