Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hej hej
Ech, lezy u mnie pare sierotek na polce i nie wiem co mam z nimi począć.... Mam więc do sprzedania trzy pierwsze tomy Kamikaze Kaitou Jeanne (raz przeczytane) [[link do strony wydawnictwa z opisem]] oraz cztery pierwsze tomy Fullmetal Alchemist - z czego tylko pierwszy był raz przeczytany, reszta nie ruszona.Byłby nimi ktoś zainteresowany? Za wszystkich 7tomów... powiedzmy 50zł + koszty przesyłki. Jeśli chcielibyscie je osobno kupic, to tez je jakos wycenie. Ktokolwiek zainteresowany?
OFERTA NIEAKTUALNA, sprzedane! ; ]
Ostatnio edytowany przez Cwistak (2009-04-09 15:18:42)
Mogę być zainteresowany Fullmetalem (wszystkimi tomami), pytanie ile byś za nie chciał ^^?
fullmetal me too
40zł by Wam odpowiadało? ; )
Tak teraz patrze ze te tomiki były po 14zł, wiec mysle ze jak za nowe tomiki, 4zł mniej, to nie jest tragedia?
A za 5dych sprzedam wszystkich tych 7tomow, chce sie tego po prostu pozbyc zeby sie nie kurzylo na regale, a wyrzucic szkoda.
Ja bym kupił wszystko. Jeśli sprzedajesz pisz na adamek1492@o2.pl
Jeśli ktoś nadal zainteresowany to posiadam na sprzedaż Alchemisty tomy 1-4 (raz czytane) oraz Slayers 1 tom (nieczytany). Najlepiej pisać na gg: 1853026, odpisze dopiero jutro bo mnie nie będzie przy kompie.
Ludzie, to po co kupujecie mangi, skoro ich nie czytacie
Jeżeli o mnie chodzi, to czytałem czyjeś egzemplarze, swoje nabyłem później;)
Fantasy Killer - wysłałem do Ciebie e-mail
Bo zajebiscie na półce wyglądają?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
slayers mam całość a ten pierwszy to jakoś tak dwukrotnie mi się zamówił...
Ja czasem kupię komiks i leży z pół roku jak nie więcej Można powiedzieć, że dojrzewamy (ja i komiks) do przeczytania
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1