Nie jesteś zalogowany.
Screens:
Rozmiar: 260mb
Video: H.264
Audio: ACC
Źródło: DTV
Typ: mkv (softsub)Ilość dostępnych odcinków: 1 / ??
tymek88, nie można było tego na MU wrzucić? Tak trzeba się partami bawić.
tymek88 zawsze mogę ci zaoferować FPT-a :} , napisz do mnie na gg, bo nasza rozmowa nie została dokończona.
Przez PW na ansi to jak z dupy trąbki , pisałem do ciebie na gg, ale cisza
ファンのファンのために
Przydałby się jakiś krótki opis serii.
Ostatnio edytowany przez Envie (2009-04-21 11:23:29)
Envie możesz powiedzieć czemu się nie opyla ?:O. Tym bardziej że to za darmo ?:O
ファンのファンのために
To była ironia, ale chyba mi nie wyszła xD
Miałem wspaniałą ideę - ściągnę sobie i obejrzę... aż nie dotarło do mnie, że to na rapidzie i jest podzielone na 3 części :/. To nie jest najlepszy sposób udostępniania video, wiele osób zrezygnuje ^^".
tymek88, nie można było tego na MU wrzucić? Tak trzeba się partami bawić.
Miałem wspaniałą ideę - ściągnę sobie i obejrzę... aż nie dotarło do mnie, że to na rapidzie i jest podzielone na 3 części :/. To nie jest najlepszy sposób udostępniania video, wiele osób zrezygnuje ^^".
Własnie wrzucam to w tych samych 3 partach na MU, takze bedzie mozna sciągnać na zmianę z obu źródeł Jeszce jakies 30 min.
a czemu nie w jednej części ?
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2009-04-21 12:07:32)
Poniewaz wtedy można ściągnać na zmianeę z dwoch źródeł, co przydaje się, kiedy ścąganie z jednego źródłą nie idzie pełną prędkością
MIRROR na MU juz jest na stronie
a czemu nie w jednej części ?
bo warezowe przyzwyczajenia tymka nie pozwalają mu wrzucić w 1...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Obejrzałem tego hardsuba i muszę przyznać, że należy się pochwała. Nie doszukałem się żadnych błędów, a tłumaczenie jest całkiem fajne. Karaoke i czcionki- ok. Szkoda tylko, że anime mnie nie zainteresowało...
No to zabieram się do ściągania. ;]
Wcześniej z tym rapidem to była
Do loga grupy powinno być jeszcze raczej dodane "Przedstawia" ^.^ Bo tak to dziwnie NNH i TtT A ogólnie 1 epek supcio, czekam na kolejny.
Projekt upadł? A jak nie to może jakieś info kiedy można się spodziewać next hardków(tydzień, miesiąc, czy może zacząć oglądać od innej grupy?;D) Sory za double posta, ale temat chciałem odświeżyć.
Projekt upadł? A jak nie to może jakieś info kiedy można się spodziewać next hardków(tydzień, miesiąc, czy może zacząć oglądać od innej grupy?;D) Sory za double posta, ale temat chciałem odświeżyć.
No niestety... ;/
Frost (tłumacz), nie bedzie miał teraz jak tłumaczyc tego projektu i pojdzie on chyba w zawiasy.
Ale chętnie nawiążemy współpracę (a jakąś osobą/grupą) nad tym projektem. Projekt jest zaczęty i troche go szkoda, poniewaz wszystko jet gotowe dla hardsubów, tak więc oferowalibyśmy korektę odcinka, QC, typesetting, kodowanie
Jesli ktos byłby zainteresowany to proszę o kontakt
tymek wy lepiej skończcie to coście zaczęli, bo albo wszystko zawieszacie albo wydajecie w ślimaczym tempie po którym można by oczekiwać lepszej jakości.
@sangatsu
Co np.? ;>
a jaki projekt dokończyliście? podaj choć jedną serię...
School Rumble: San Gakki? Kurokami? Vampire Knight? Vampire Knight Guilty? ef - a tale of memories?
Ostatnio edytowany przez sangatsu (2009-05-09 16:04:07)