Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
gratki nowym modom, mam nadzieje ze poradzicie sobie z ogarnianiem tego bajzlu
Weźcie dajcie sobie po szlagu i będzie spokój. Po co wyciągacie brudy na wierzch?
Człowiek jest jaki jest i nic tego nie zmieni, są rożni ludzie, źli, podli, głupi, niewychowani itp.
Ale takich trzeba traktować z przymrużeniem oka i nie dawać się prowokować i tyle.
"Ludzie, skąd w was tyle jadu?"
Nie mogłam się powstrzymać
Sweeto, jestem w centrum zainteresowania
Gdy już dostanę moda, ostrzeżenia zaklepuję dla Cieslaka, Zjadacza i Hiki za offtopa i flame'a A Diamondback jest pretendentem do bana, a przynajmniej dwóch ostów za masowe obrażanie różnych użytkowników forum i nakręcanie spirali nienawiści. Ile w tych słowach żartu nie wiem, od 6 rano jestem na nogach.
Proponuję zamknąć temat. Info obwieszczone, gratulacji nie trzeba słać, bo nie ma czego gratulować A jak się sprawdzę ja i dulunia to się okaże w praniu brudów produkowanych przez userów.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nooo i takiego moda nam trzeba (^_^)\/
Nooo i moja przepowiednia się sprawdza...
Sweeto, jestem w centrum zainteresowania smile_big
haha.. to nie znaczy, że ktoś Cię lubi Taki... Giertych też był w centrum zainteresowania... a nikt go nie lubił. Taki Ojciec Dyrektor też jest... a lubią go tylko Moherowe Berety
Ależ tu emocji
Jakoś trudno mi uwierzyć, że wszyscy zgodnie czuliście, że Zjadacz nie może zostać modem,
Ale my wcale zgodni nie byliśmy i chyba już wspominałem, że Zjadaczowi zbrakło tylko jednej kreski by wyprzedzić Quithe.
A ile osób idzie na wybory i zaznacza tych których niechce u władzy?
W tych wyborach można było wyrażać swoje poglądy na temat kandydatów o czym pisałem.
Pamięć to ty masz dobrą, ale cholera krótką. I jak dla mnie to właśnie jej ci zabrakło.
Nikt nie jest doskonały.
Odpisałeś mi dość szybko wtedy ale raczyłeś mi tylko powiedzieć kto mnie zbanował nie interesując się resztą. Sprawa "wyszła na moje" a gracol pokazał klasę.
Poinformowałem cię, od kogo dostałeś bana, abyś wiedział gdzie zgłaszać reklamację - co zdaje się zrobiłeś. Następnie dostałem od ciebie PW z epitetem powszechnie uważanym za obraźliwy pod adresem Gracola i że sprawa jest zakończona. Nie rozumiem więc w czym problem.
w sumie przy dłuższym zastanowieniu sam nie wiem po co nowe modki skoro tak strasznie na forum nie jest ;]
Doszliśmy do wniosku, że na forum powinno być co najmniej dwóch aktywnych moderatorów. Gracol poszedł na emeryturę, Freemanowi zdarza się zniknąć, Suchy na urlopie i nie można wszystkiego zwalać na lilith
Imperare sibi maximum est imperium
Strony Poprzednia 1 2 3 4