Nie jesteś zalogowany.
Tą serię tłumaczy się masakrystycznie dlatego też postanowiłem ją olać, niby komedia z okresu, z którego anime najbardziej mi się podoba, ale męczenie się 6 godzin+ z napisami do jednego epa to już mi się nie podoba.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Wybacz, że nie odezwałem się na PW z pytaniem, ale tak też myślałem, że ją olałeś, więc bez zbędnych formalności powinna chyba trafić na tę listę
Tę serię, panie tłumacz. Plus .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Tę serię, panie tłumacz. Plus ,,.
Mam ci zacytować dowolny twój post? Ze wstydu się spalisz. Plus, jeśli coś wyliczasz, to pomiędzy wyrazami stawiasz przecinek i za dużo spacji dałeś, blondynko.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Oddzielać przecinki przecinkami?
Ostatnio edytowany przez otakuJaro (2013-03-18 20:41:23)
Przecinków nigdy za mało.
Ty dulowaty userze!
Spoko, spoko. Yagami_Raito8920 cytuj sobie, co tam chcesz, jeśli poczujesz się lepiej, to proszę. Make yourself at home.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-03-18 21:20:15)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Brałby się ktoś za tłumaczenie kinówki i oavki legend of Crystania oraz oavki Records of Loodos war ?
Brałby się ktoś za tłumaczenie kinówki i oavki legend of Crystania oraz oavki Records of Loodos war ?
Cinderella Boy 04/13 (2008.04.19)~RoD Anime
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=781
Cinderella Boy dodane
Ostatnio edytowany przez krzykr (2013-06-21 00:19:43)
Dokończy ktoś tłumaczyć:
Arata Kangatari 6/12
Kyoukai Senjou no Horizon II 2/13
Hayate no Gotoku! 4: Cuties 6/12
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-07-04 12:22:15)
Dokończy ktoś tłumaczyć:
Przecież Molu napisał, że przetłumaczy II sezon (a on nie rzuca słów na wiatr).
Btw. skąd wytrzasnąłeś 2/13, skoro nic na ansi nie ma?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-04 14:52:13)
Btw. skąd wytrzasnąłeś 2/13, skoro nic na ansi nie ma?
Przez czysty przypadek tutaj znalazłem http://anime-odcinki.pl/articles.php?article_id=294
Btw dzięki za info o AK
No proszę proszę. Garstka osób dostała linki (ten do drugiego odcinka drugi przyszedł dziś), a oba już na onlajnach
Dokończy ktoś tłumaczyć:
Arata Kangatari 6/12
Hayate no Gotoku! 4: Cuties 6/12
1. DO ANIME NIE BYŁO NAPISÓW OD MINIMUM 3 MIESIĘCY.
2. ZGŁOSZENIE POWINNO ZAWIERAĆ TYTUŁ ANIME, ILOŚĆ ODICNKÓW ZROBIONYCH ORAZ ILE MA SERIA, AUTORA OSTATNICH NAPISÓW, DATA DODANIA I MILE WIDZIANY LINK DO aniDB.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2013-07-04 20:44:28)
Tutaj masz Macrossa do 12.
Właśnie, ktoś wie, czy lol-tan zamierza wydać całość, czy mogę się ponownie zainteresować tym projektem?
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.