Nie jesteś zalogowany.
Tą serię tłumaczy się masakrystycznie dlatego też postanowiłem ją olać, niby komedia z okresu, z którego anime najbardziej mi się podoba, ale męczenie się 6 godzin+ z napisami do jednego epa to już mi się nie podoba.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Wybacz, że nie odezwałem się na PW z pytaniem, ale tak też myślałem, że ją olałeś, więc bez zbędnych formalności powinna chyba trafić na tę listę
Tę serię, panie tłumacz. Plus
.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Tę serię, panie tłumacz. Plus
,
,
.
Mam ci zacytować dowolny twój post? Ze wstydu się spalisz. Plus, jeśli coś wyliczasz, to pomiędzy wyrazami stawiasz przecinek i za dużo spacji dałeś, blondynko.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Oddzielać przecinki przecinkami?
Ostatnio edytowany przez otakuJaro (2013-03-18 20:41:23)
Przecinków nigdy za mało.
Ty dulowaty userze!
Spoko, spoko. Yagami_Raito8920 cytuj sobie, co tam chcesz, jeśli poczujesz się lepiej, to proszę. Make yourself at home.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-03-18 21:20:15)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Brałby się ktoś za tłumaczenie kinówki i oavki legend of Crystania oraz oavki Records of Loodos war ?
Brałby się ktoś za tłumaczenie kinówki i oavki legend of Crystania oraz oavki Records of Loodos war ?
Cinderella Boy 04/13 (2008.04.19)~RoD Anime
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=781
Cinderella Boy dodane
Ostatnio edytowany przez krzykr (2013-06-21 00:19:43)
Dokończy ktoś tłumaczyć:
Arata Kangatari 6/12
Kyoukai Senjou no Horizon II 2/13
Hayate no Gotoku! 4: Cuties 6/12
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-07-04 12:22:15)
Dokończy ktoś tłumaczyć:
Przecież Molu napisał, że przetłumaczy II sezon (a on nie rzuca słów na wiatr).
Btw. skąd wytrzasnąłeś 2/13, skoro nic na ansi nie ma?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-04 14:52:13)
Btw. skąd wytrzasnąłeś 2/13, skoro nic na ansi nie ma?
Przez czysty przypadek tutaj znalazłem http://anime-odcinki.pl/articles.php?article_id=294
Btw dzięki za info o AK
No proszę proszę. Garstka osób dostała linki (ten do drugiego odcinka drugi przyszedł dziś), a oba już na onlajnach
Dokończy ktoś tłumaczyć:
Arata Kangatari 6/12
Hayate no Gotoku! 4: Cuties 6/12
1. DO ANIME NIE BYŁO NAPISÓW OD MINIMUM 3 MIESIĘCY.
2. ZGŁOSZENIE POWINNO ZAWIERAĆ TYTUŁ ANIME, ILOŚĆ ODICNKÓW ZROBIONYCH ORAZ ILE MA SERIA, AUTORA OSTATNICH NAPISÓW, DATA DODANIA I MILE WIDZIANY LINK DO aniDB.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2013-07-04 20:44:28)
Tutaj masz Macrossa do 12.
Właśnie, ktoś wie, czy lol-tan zamierza wydać całość, czy mogę się ponownie zainteresować tym projektem?
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.