Nie jesteś zalogowany.
Mogę olać White Album i jego drugi sezon i od razu wziąć się za White Album 2?
White Album 2 to co prawda sequel, ale są inne postacie.
Jeśli lubisz takie muzyczne klimaty połączone z romansem to najlepiej zobacz wszystko.
Mogę olać White Album i jego drugi sezon i od razu wziąć się za White Album 2?
Spokojnie możesz olać
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Wyciekły 4 odcinki "Gry o tron". Jak to się stało?
Info sprawdzone. Gdzieś tam czytałem, że sześć, ale nie mogę znaleźć pozostałych dwóch.
480p to słaba jakość? Się dzieciarnia rozbestwiła.
A przyczyna wycieku może być taka sama, jak w przypadku Doktora Who - tłumacz wypuścił kopię, którą dostał. Tak to już jest, jak się robi równoczesne premiery
Mogliby od razu cały dać.
Wybiera się ktoś z tutejszych tłumaczy, a gdyby nawet i któraś grupa, na tegoroczny Pyrkon lub Magnificon?
Wybiera się ktoś z tutejszych tłumaczy, a gdyby nawet i któraś grupa, na tegoroczny Pyrkon lub Magnificon?
Daleko, drogo, matura...
Raczej prędzej Animatsuri, ponoć można tam się nieźle rozerwać.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Czy Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatte Iru Darouka zawiera cenzurę?
Uwaga, konkurs!
Strona
Kto kryje się pod nickiem ~mishiu?
Dla zwycięzcy kilogram ciastek.
Krucjaty w obronie jedynego słusznego nazewnictwa chińskich bajek zakończyły się fiaskiem, Ken-chan musiał więc przerzucić się na gry?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Czy Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatte Iru Darouka zawiera cenzurę?
Zapraszam tu: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=259151
.
Ostatnio edytowany przez Nyczus (2015-05-10 17:00:22)
Witam, dzisiaj wzięła mnie chęć zakupu mangi "Another" wydawnictwa J.P.Fantastica (wszystkie 4 tomy). Byłaby to moja pierwsza manga jaką bym zakupił, ale mam pytanie. Może to trochę głupie, gdzieś na forum pewnie były zdjęcia tylko mam mało czasu na szukanie ich.
-Czy jak bym zakupił ową mangę to jak by ona wyglądała "z boku" ( lub ogółem) ? Byłaby w podobie do książki (taka trochę grubsza) czy może coś w stylu "gazety" (wyglądałaby, że tak powiem "chudo") <sorki za te beznadziejne słowo...
Byłbym wdzięczny za odpowiedź pisemną albo chociaż zdjęcie mangi z innej perspektywy.
Jeszcze raz przepraszam za ten niezbyt ogarnięty pościk, myślę, że ktoś mi pomoże ;]. (Napisałem tutaj bo mam mało czasu na szukanie po internecie)
PS: Przepraszam za wszystkie błędy, które są w tym poście.
Witam, dzisiaj wzięła mnie chęć zakupu mangi "Another" wydawnictwa J.P.Fantastica (wszystkie 4 tomy). Byłaby to moja pierwsza manga jaką bym zakupił, ale mam pytanie. Może to trochę głupie, gdzieś na forum pewnie były zdjęcia tylko mam mało czasu na szukanie ich.
-Czy jak bym zakupił ową mangę to jak by ona wyglądała "z boku" ( lub ogółem) ? Byłaby w podobie do książki (taka trochę grubsza) czy może coś w stylu "gazety" (wyglądałaby, że tak powiem "chudo") <sorki za te beznadziejne słowo...
Byłbym wdzięczny za odpowiedź pisemną albo chociaż zdjęcie mangi z innej perspektywy.
Jeszcze raz przepraszam za ten niezbyt ogarnięty pościk, myślę, że ktoś mi pomoże ;]. (Napisałem tutaj bo mam mało czasu na szukanie po internecie)
PS: Przepraszam za wszystkie błędy, które są w tym poście.
http://www.jpf.com.pl/index.php?content … ul=Another
Cechy: czarno-biały, obwoluta, grzbiet
Ostatnio edytowany przez Animazon (2015-05-10 23:57:09)
Dziękuję za pomoc. ^^
Witam, mam takie pytanko wiecie może z czym wam się kojarzy ten cosplay ? (Jakieś anime lub chociaż imię postaci"
https://cosplaydresses.files.wordpress. … 1/2222.jpg
Jeżeli na coś wpadniecie to będę wdzięczny.
PS: Przepraszam za wszystkie zawarte błędy w tym poście ;]
http://wbijam.pl/
"By jeszcze bardziej podnieść komfort oglądania, zmieniliśmy czcionkę, która będzie używana w naszych tłumaczeniach - napisy powinny być teraz jeszcze wyraźniejsze i przyjemniejsze w odbiorze. Oczywiście standardowo nie będziemy stosować żadnych kolorków, tylko klasyczne, czarno-białe napisy dla poważnych odbiorców."