Nie jesteś zalogowany.
Z tego co pamiętam to suby od Akuma Fansubs były w formacie TMPlayer więc to już stwarza problem z ich dobrym dopasowaniem. Miałem robić na nowo timing do odcinków 13-24 pierwszej serii ale jakoś od 2 lat się za to zabrać nie mogę
Szukam synchro do [Elysium]To.Aru.Kagaku.no.Railgun(BD.720p.Hi10P.AAC)
Poszły.
Witam ma ktoś napisy pod jakieś mkv do Slam Dunk - niestety od 26 odcinka napisy dostępne na ansi są pod avi przynajmniej część odcinków i żadnym znanym mi sposobem nie daję rady uzyskać efektu nawet zbliżonego do poprawnego.
Moja wersja: [52wy][SlamDunk[Jpn_Chs_Cht][x264_aac][DVDRip]
Napisy z którymi mam problem: [a-e] SD!SlamDunk.avi, 107mb
Ewentualnie jakieś pomysły na dopasowanie.
@up: przerobić na srt lub ass używając odpowiedniej ilości klatek i wtedy przesunąć czasówkę. Spróbuj takich FPS: 23,976; 24; 25; 29,97; 119,997
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-04 16:12:49)
@up: przerobić na srt lub ass używając odpowiedniej ilości klatek i wtedy przesunąć czasówkę. Spróbuj takich FPS: 23,976; 24; 25; 29,97; 119,997
Dzięki. Zwycięskim połączeniem zostało srt +29,970fps + super konwerter z google.
Poszukuję synchro do anime
DearS [Exiled-Destiny]
jest to wersja DVD Dual-Audio (4.31GB)z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Dołączam się do prośby, najlepiej w formacie .ass
O ile ktokolwiek takowe ma xD
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Witam, ma ktoś może synchro do Ladies versus Butlers! w wersji THORA bądź Coal girls ?
i [Anime-Anarchy]_Tears_to_Tiara
Ostatnio edytowany przez hamer006 (2012-11-05 23:42:00)
synchro do Ladies versus Butlers!
Wysłane
Witam
Poszukuję synchro do anime Slam Dunk
[52wy][SlamDunk][001][Jpn_Chs_Cht][x264_aac][DVDRip]
Jestem śmierdzącym leniem i nie chce mi się samemu robić synchra. Może jakaś dobra duszyczka wspomoże w niedoli ;d
Szukam synchro do następujących serii:
nazwa serii - hardy (grupa) - PL softy (grupa)
Baccano! - CoalGirls - Butazaru ---> synchro od zoltana, dzięki ;d
Durarara!! - CoalGirls - Butazaru
Katanagatari - CoalGirls - Butazaru ---> synchro od XxBhallxX, dziękuję
Nyan Koi - CoalGirls - Butazaru ---> synchro od XxBhallxX i Demonis Angel, dziękuję
Fullmetal Alchemist Brotherhood - CoalGirls - Butazaru
Tengen Toppa Gurren Lagann - ZaZa-Raws - Brygada Zagłady Hałcnowa
Pisałem do Pań z Butazaru w sprawie synchra, ale nie uzyskałem odpowiedzi, więc ten temat jest moją ostatnią deską ratunku ;p
Z góry dziękuję za okazaną pomoc. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2012-11-10 20:38:59)
Nyan Koi - CoalGirls - Butazaru
Napisy wysłane na PW
Ma ktoś może synchro do Tonagura! BD lub dvdrip?? jedyne co to ważne żeby było dobrze zsynchronizowane i wiadomo do jakiej grupy (bo mi to obojętne co to będzie za grupa)
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2012-11-10 22:47:47)
Szukam synchro do [Zero-Raws] Steins;Gate (BD 1920x1080 x264 FLAC)
Edit: otrzymałem.
Ostatnio edytowany przez reddd (2012-11-14 19:00:52)
Ostatnio znów mi padł dysk , a co za tym idzie 90% synchr poszło z dymem. Więc Proszę o pomoc w ich odzyskaniu . O to lista :
Te które miałem ,ale się zbyły
Nowe
Co do wydań które miały lickę u nas . Powiem tyle ,że nie ma możliwości ich kupna sam sprawdzałem . Po 100 - kroć dziękuje
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-11-20 17:07:46)
Witam, poszukuje może nie tyle co synchro ale porządniejszych napisów do Rinne no Lagrange w wersji BD, bo te co są na stronie do najlepszych jakościowo nie należą. Dlatego zacząłem sam modernizować już obecne, ale wolę się na wszelki wypadek jeszcze dowiedzieć czy ktoś już nie posiada jakichś lepszych?
@Wara19, wątpię, abyś znalazł inne.
Poszukuję napisów do
[Zero-Raws] BTOOOM! - 08 (MX 1280x720 x264 AAC)
@Schiaz, naucz się sztuki timingu, a nie będzie musiał się płaszczyć przy takich prostych sprawach.