Nie jesteś zalogowany.
Jakby ktoś nie czytał, to tutaj też było ciekawie:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=256401
Wróciłem do czasów tłumaczeń tylko dla wybranych. Online nie będzie już na mnie żerować.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-01-23 10:21:14)
Oj mamo, ja wtedy naiwnie wierzyłam w bujdę, że kasa z reklam ledwo styka na serwer... Ehe.
Ty dulowaty userze!
Tak, żeby się trochę pośmiać.
Witam,
Jestem uploaderem strony anime-shinden.info. Pomimo informacji o nie wyrażaniu zgody na upload, chciałbym zapytać czy można otrzymać Twoje napisy do w/w filmu. Nasza strona nie czerpie z tego korzyści, wrzucamy odcinki dla użytkowników.
Hej.
Skoro jest napisane, że nie udostępniam, to tak jest i koniec. Wyjątków nie będzie.
Pozdr.
B.
P.S. Napisy zajebane z hardka.
I jeszcze kłamią bezczelnie, że strona nie ma z tego kasy.
Mam maila gościa, można go namierzyć na ansi i zbanować. xD
Tyle że ban tego gościa nic nie da, myślę, że zdajesz sobie z tego sprawę. Wtapiaj napisy na stałe wraz z napisem "NIE DLA ANIME ONLINE" i po sprawie.
Ty dulowaty userze!
Rób hardki z napisami wtopionymi w obraz i masz święty spokój.
A z takich wiadomości od uploaderów mnie rozbawiła kiedyś ta:
Witam
Czy oprócz Binbougami ga! będziesz tłumaczyć coś z letniego sezonu ?
Bo mam propozycje 2 anime :
Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru!
Ebiten: Kouritsu Ebisugawa Koukou Tenmonbu
Jestem uploaderem na stronie (...) i poszukuje napisów do tych anime.Pozdrawiam
xyz
Takie podręcznikowe "za grosz wstydu" (chociaż osobnik okazał się zadziwiajaco reformowalny).
Ja mam ciągle pytania o Nisemonogatari. Pewnie bym to już skończył i wydał, gdyby nie fakt, że jednak na onlajn nie wrzucono napisów z ansi z 3 i 4 epka (czyżby jakość nie ta? ). Może i to jest sposób - wydać w pełnym hardku z jakimiś wstawkami i bluzgami na onlajny
Może i to jest sposób - wydać w pełnym hardku z jakimiś wstawkami i bluzgami na onlajny
Pomysł jest dobry, ale trzeba by się jakoś zorganizować, żeby więcej osób zaczęło wrzucać harki.
W dzisiejszych czasach internety są na tyle szybkie, że spokojnie można uploadować te ~500MB.
Ewentualnie możemy korzystać z torrentów. Wtedy na ANSI wrzucalibyśmy same linki do pobierania.
W każdym razie ja jestem chętny - you have my sword.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Tak, żeby się trochę pośmiać.
Zapytanie napisał:Witam,
Jestem uploaderem strony anime-shinden.info. Pomimo informacji o nie wyrażaniu zgody na upload, chciałbym zapytać czy można otrzymać Twoje napisy do w/w filmu. Nasza strona nie czerpie z tego korzyści, wrzucamy odcinki dla użytkowników.Odpowiedź napisał:Hej.
Skoro jest napisane, że nie udostępniam, to tak jest i koniec. Wyjątków nie będzie.
Pozdr.
B.Efekt napisał:P.S. Napisy zajebane z hardka.
Zapytali, więc formalności stało się zadość
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
To może od razu cofnijcie się do VHS-ów?
To może od razu cofnijcie się do VHS-ów?
Ja pamiętam tylko xvidy na 175mb.
FAiM napisał:To może od razu cofnijcie się do VHS-ów?
Nie wierzę.
Ty dulowaty userze!
bodzio napisał:FAiM napisał:To może od razu cofnijcie się do VHS-ów?
Nie wierzę.
Pokaż spoiler każdy z rocznika czarnobylskiego ma to pamiętać
Zacząłem oglądać anime dopiero w liceum, przez jednego takiego fansubera i od niego dostałem Patlabora SRS i jakieś epki FMA. Wszystko na płytkach cd. Oczywiście coś tam jeszcze się widziało w telewizji lata wstecz, ale vhs z anime w rękach nie miałem
Animu (?) na kasecie VHS miałam jedno - Ostatni jednorożec. A tak to hardo Tom i Jerry
Ty dulowaty userze!
Ja nadal mam pół szafy kaset VHS i ze dwa magnetowidy. Sam nagrywałem takiego Dajmosa. Jakieś inne animu też powinno się znaleźć.
No widzisz FAiM, genialny pomysł zarzuciłeś
Ty dulowaty userze!
Animków widziałem trochę na Polonii 1, potem RTL7 i następnie Hyperze (wszystko w kilkuletnich odstępach). Nigdy tego nie nagrywałem.
Na VHS oglądałem głównie amerykańskie kreskówki, horrory i Godzillę aż do starcia taśmy. W pewnym momencie głowice w magnetowidzie też już nie wytrzymały.
Widziałem tylko jednego animka na kasecie - Windaria (polski tytuł "Dawno, Dawno Temu"). W sumie przypadkiem, bo pożyczyłem od koleżanki.
Próba obejrzenia czegoś na tym leciwym sprzęcie przypominałaby teraz ten odcinek Bebopa z przeszłością Faye.