Nie jesteś zalogowany.
News roku. Mam nadzieję,że wyjdzie z tego arcydzieło
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-02-12 18:42:11)
News roku. Mam nadzieję,że wyjdzie z tego arcydzieło
Wątpliwe. To nie te czasy.
Już z góry zapowiedzieli, że nie jest to remake, więc albo jakaś kolejna dodatkowa historia albo reinterpretacja utworu z nowymi postaciami. Ciekawi mnie tylko, czy mają jeszcze jakiś materiał, na którym mogą bazować. Ale i tak myślę, że oceny będą podobne do Tytanii.
Chociaż kto wie, może nas zaskoczą jak Yamato 2199.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-12 22:47:48)
Anime z Mega, a napisy to gdzie można pobrać?
Anime z Mega, a napisy to gdzie można pobrać?
Obejrzałem 110 odcinków ova, a teraz chciałbym zobaczyć filmy i inne ova. Tu jest problem. Mam napisy, ale brak anime w pasującej synchronizacji. Może ktoś potruje linkami do pobrania? Najlepiej z Mega. A może jest synchronizacja do wydań z bakabt
Może ktoś podesłać napisy do pierwszej serii oraz jeśli posiada do kolejnych.
Myślisz, że za każdym razem, gdy wchodzę na stronę, przeglądam wiadomości? Nawet jeden dzień nie minął od Twojego PW, a od razu pytasz się innych. Doba Cię nie zbawi.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-03-17 20:55:50)
Bardzo dobra seria i równie dobre napisy. Dzięki za przetłumaczenie.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Z tą częścią o napisach toś pojechał.
Zamierzam potłumaczyć ten nowy twór dla zabawy. Mam nadzieję, że jeszcze kilka innych osób zrobi swoje suby. Mógłbym wtedy zerżnąć od nich niektóre lepiej brzmiące linijki tekstu.
Na amazonie pojawił się pre-order wznowionych boxów (a także "singlowych" wersji) LotGH. Szkoda, że bez eng subów, bo region free nawet jest
Okładeczka:
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-06-24 14:32:02)
Wyciekł jeden z koncepcyjnych chara dizajnów do nowego anime.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Epicki początek Anime Expo i... oficjalne wydanie LotGH po eng od Sentai Filmworks (zapewne BD, detale pewnie niedługo). Ostatnimi czasy wydają spore boxy z dodatkami, więc może i coś takiego się pojawi przy tej serii. Licze na komplecik z seriami pobocznymi
Dodatkowo Viz wydaje ln z tego uniwersum
Swoją drogą wspomniano o tym OAV, które zapowiadano dawno temu, że jest w produkcji.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2015-07-03 00:31:32)
Piękny początek dnia. Haikasoru zapewni profesjonalne wydanie, lecz denerwujące jest u nich to, że nie spotkałem się z tytułem, gdzie nie usunęli obrazków z oryginalnej wersji. I mam nadzieję, że nie przegną z własną okładką, bo na pewno takową dadzą, a już potrafili dać taką, która odstrasza.
Przykład:
Premiera I tomu: 8 marca 2016.
Wygląda na to, że nie będzie podziału tomów na połówki, tak jak to ma miejsce w reprincie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-07-03 13:05:01)
Nieźle. Pamiętam jak ktoś kiedyś udostępnił próbki angielskiego dubbingu jaki planowano kilka lat temu, ale nic z tego poza dwoma odcinkami nie wyszło. Ciekawe czy cena będzie z kosmosu niczym japońskie wydania.
Może też ktoś zrobi dobre napisy na podstawie nowych skryptów.
No właśnie, mam nadzieję, że będą lepsze niż te co są teraz. To już anbu translate jest lepsze.
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2015-07-03 13:32:48)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"