Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W sieci pojawił się dvdripek L-A Yatterman
INFORMACJE O FILMIE
Tytuł............................................: Yatterman / Yattâman
Produkcja.........................................: Japonia
Gatunek...........................................: Komedia, Akcja
Czas trwania......................................: 111 minut
Premiera..........................................: 07.03.2009 - Świat
Reżyseria........................................: Takashi Miike
Scenariusz........................................: Tatsuo Yoshida, Masashi Sogo
Aktorzy...........................................: Sho Sakurai, Sadao Abe, Kyôko Fukada, Saki Fukuda
OPIS: Ekranizacja znanego, japońskiego serialu anime, który został wyprodukowany w latach 1977-79. Gan wraz ze swoją asystentką o imieniu Ai prowadzą sklep z zabawkami. Po pracy łączą swe siły, aby stawić czoła gangowi, którym dowodzi zła Doronjo. (release24.pl)
Nazwa releasu: Yatterman.2009.JAP.PROPER.DVDRip.XviD-GiNJi
Ostatnio edytowany przez FTS (2009-09-28 20:15:55)
Swego czasu widziałem trailer, wyglądało to koszmarnie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na avistaz torek leży...
Tak pobieżnie przejrzałem bo napisów nie ma niestety angielskich i...
...prawie padłem... wprawdzie tandetnie wygląda jak produkcje Uwe, nie wróć, wręcz przeciwnie, lepiej się prezentuje, uwe sięgnął dna. W każdym razie na odstresa będzie się z czego pośmiać xD
Ostatnio edytowany przez Isao (2009-09-29 20:16:23)
A ja lubię oglądać takie filmy. Mają być kolejnym cudem kinematografii i swym przesłaniem rzucić świat na kolana. Efekt zazwyczaj jest tak żałosny, że widz przez cały seans się śmieje. W moim prywatnym rankingu przoduje Jesus Christ Vampire Hunter (DB Evolution wymięka), temu też kiedyś dam szansę
Strony 1