Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kumpel kiedyś mi podesłał na gg info, że jest do ściągnięcia na Tosho japoński patch/language pack do Fallouta 3. No nic, ściągnąłem, odpaliłem ISO, ale okazało się FAKE'm, ale nie do końca... była tam jakaś muzyczka i dwa filmiki, jeden przedstawiał 5 minutowy fragment z japońskiej wersji Fallouta 3 (fajne to brzmi prawdę mówiąc) - dla ciekawskich link, drugi zaś jakiegoś premiera (??) w różowym garniaku (LOL xD). No i oczywiście jako fan F3 (bo klimat wciągnął mnie do reszty... po prostu cudo, mimo że sporo narzeka na niego że to klon Obliviona) zapragnąłem mieć ten language patch u siebie. Niestety... nigdzie go nie ma, a google wyszukuje mi tylko ang/pl wersję. Również w serwisie fallout3nexus.com tego nie znalazłem. Poza tym potrzebuję sam patch/audio/whatever... bo po co mam ściągać oryginał z Japonii skoro mam oryginał w wersji kolekcjonerskiej (fanów zachęcam do zakupu, bo 69zł za pudło śniadaniowe to grosze są xD), no ale w ostateczności ściągnąłbym ISO (o ile ktoś wie skąd), ale tylko by "wyjąć" z niego audio, i jakoś zmiksować z polską wersją. Zatem pytanie do was, forumowicze: Wie ktoś skąd to ściągnąć? Language Pack lub JP-ISO? Baaardzo mi na tym zależy, a pewno wielu na tym skorzysta .
Ciekawi mnie jaki klimat by był grając w to po japońsku. Gra była rewelacyjna z Angielskim audio, a z jp może być równie dobra (wiem wiem, że ameRykanie xD gadający po japońsku w okolicach Waszyngtonu brzmią co najmniej dziwnie, ale można na to przymknąć oko ).
Kilka dodatkowych filmików poniżej:
Oraz UWAGA SPOILER filmik z ostatniej misji w grze. - 9 min
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-01-15 21:08:56)
A w Japonii fallout 3 nie został tylko wydany tylko na konsole? Bo szczerze mówiąc to nigdy się nie napotkałem fallouta 3 jp na pc tylko na xbox 360 albo ps3 nawet wszystkie dodatki widziałem tylko na tych dwóch platformach. Ale może przeoczyłem wersje na pc
Jak patrzyłem na oficjalną stronkę, to PCtowa wersja też była uwzględniona (jak na wszystkie platformy to na wszystkie, więcej kasy zarobią na tym)
Strony 1