Nie jesteś zalogowany.
A uściślając nowym (drugim) moderatorem forum od weekendu będzie zjadacz. Pomoże w walce o lepszą sprawę moderatorowi Quithe
Za powyższą decyzją stały głównie dwa powody:
1) po Freeman'ie (moderator forum) słuch zaginął
2) podczas poprzednich wyborów na moda Zjadacz zajął drugie miejsce i miał największe poparcie ludu
Imperare sibi maximum est imperium
No to teraz się zacznie... chyba czas opuścić pokład.
Nieznośnych majtków rzucamy na pożarcie rekinom. Tylko prawdziwi piraci mogą z nami żeglować.:)
Gratulacje, Zjaduś.:P
Choć jeszcze to przemyślę... w końcu na niego głosowałem, ale obawiam się konsekwencji, gdyż rzadko kiedy prowadziliśmy na tym forum koleżeńską konwersację... z racji różnicy poglądów rzecz jasna.
Mod z ostrzeżeniem - hell yeah! Grax!
To co nam Zjadacz przygotuje, bo rozumiem, że to koneser kuchni różnorakich ;3?
Powodzenia
Gratuluję i powodzenia w usuwaniu spamu:)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
obudzili się jak już jest za późno
Może było wcześniej pomyśleć i wybrać odpowiednią osobę a nie sugerować się głosem osób które skrycie negowały wybór Z na moda ze względów czysto osobistych. Bo wcześniejszy wybór był strzałem w stopę dla forum. Atmosfera zamiast się poprawić to była coraz gorsza - ba nawet była podsycana. A panom na K życzę miłej zabawy na forum
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Zaczynam się bać... XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
To i ja pogratuluję. Cierpliwości i dużo pokeballi życzę.
"Powodzenia" rzeczywiście się przyda, bo z niektórymi userami można się tylko użerać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dziękował wszystkim za powitanie.
Zaczynam moderować forum od jutrzejszego wieczora, ale już teraz można zacząć zbierać u mnie punkty (np. wywołując flejm w tym wątku), które po otrzymaniu uprawnień wymienię danemu userowi na atrakcyjne nagrody, takie jak np. trzytygodniowy pobyt poza forum ansi czy specjalny megapunkt widoczny w profilu usera (można zdobyć maksymalnie cztery)
A tak już poważniej, to kto mnie w miarę dobrze zna, wie pewnie, czego się może spodziewać. Nie mam zamiaru zamykać masowo tematów, kasować postów, banować userów, a przede wszystkim przenosić prywatnych urazów na forum, czego się tu niektórzy najwyraźniej boją, chociaż trzeba przyznać, że z dwójki modów forum pewnie będę tym wredniejszym. W każdym razie wszelkie zażalenia można mi słać luźno na PW, będę się starał wszystkie rozpatrywać. To chyba tyle, nie ma co się rozpisywać, czas pokaże, czy byłem dobrym moderatorem.
Mod z ostrzeżeniem - hell yeah! Grax!
Nah, później je sobie usunę A tak serio, to mój pierwszy warn w historii tego forum. Żaden powód do dumy, fakt, ale nic się już nie da z tym zrobić, tak wyszło.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2010-02-06 16:54:35)
"Skazany na zajebistość"
zaraz, zaraz... wybrali tego rosyjskiego bota, którego uruchomiliśmy w 2006 z dołączonym generatorem szantowych piosenek? HAHA! super!
A tak serio, to mój pierwszy warn w historii tego forum.
Zaś tym, który się do niego przyczynił, jestem ja .
a przede wszystkim przenosić prywatnych urazów na forum, czego się tu niektórzy najwyraźniej boją,
Oby... w każdym razie nie będzie już wymiany przeciwnych zdań między sobą... bo mod zaraz wymoderuje >.>
które po otrzymaniu uprawnień wymienię danemu userowi na atrakcyjne nagrody, takie jak np. trzytygodniowy pobyt poza forum ansi czy specjalny megapunkt widoczny w profilu usera (można zdobyć maksymalnie cztery)
o_O <- ta, wiem, że to półżartem pisałeś.
że z dwójki modów forum pewnie będę tym wredniejszym.
To lilith już nie jest modem? oO Myślałem, ze jest trzech modów (w sumie czterech, bo Freeman też chyba jeszcze jest).
a już myślałem że była zamiana Mod-a
Ahhh . :]
ファンのファンのために