Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
A mi się mój mały komiksik podoba ....... epic fail.
Reszta się bała? ;>
Tenrag, nie masz co failować, mi się zdecydowanie bardziej podobał twój komiks ;P Przynajmniej był nieoklepany i z pomysłem (a nawet kilkoma).
Oczywiście gratulacje dla zwycięzcy, ale moim zdaniem nagroda dużo bardziej należała się komuś, kto widać, że jest dużym fanem tej gry (chyba też zacznę składać żurawie, a nuż pomogą i mi zdobyć tę grę? Przypadkiem znajdę ją kiedyś rano pod poduszką? Kto wie, kto wie... Tylko ta liczba przeraża...).
Takie tylko moje zdanie, no ale widocznie mam inne poczucie humoru ;P
La żenua. Tyle.
Przynajmniej coś wysłali... Może następnym razem coś zrobię, pod warunkiem, że to będzie na zasadzie "Make something with..." :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Dostaniesz po buziaku od każdego z redakcji.:D
Możesz wybrać osobę do zbanowania na dwa tygodnie
Takie nagrody pocieszenia to mi się podobają! (nawet lepsze od głównej)
W odpowiednim momencie się po nie zgłoszę. >: D
i znowu z lenistwa żałuje, że się nie zgłosiłem no ale gratuluje zwycięzcom ^^ (bardziej podobała mi się grafika Yuny ale jak to mówią "piękno tkwi w prostocie"^^. btw nastepnym razem wybierz jakąś "większą" i białowłosą albo szatynke jury pewnie wyczuło przestroge w komiksie Yoshimori )
PS
W odpowiednim momencie się po nie zgłoszę. >: D
już wiem z kim żyć w zgodzie
Miałem nadzieję że moja pierwsza praca (Lighting) nie ujrzy światła dziennego dlatego poprawiłem ile umiałem i wysłałem drugi raz według mnie praca Yuny była najlepsza. Gratulacje
Strony Poprzednia 1 2 3